Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput:

Waterput via pomp aansluiten op kraan

In de tuin ligt er een nog niet gebruikte regenwaterput. We willen een pomp aansluiten om met een kraantje water uit de put te gebruiken. Aanzuigslang is al voorzien in de put.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Nieuwe pomp voor oude regenput plaatsen + onderhouden

We hebben een huis gekocht dat in 2000 gerenoveerd is. Er zit een regenwaterput die momenteel niet gebruikt wordt. Er is een pomp aanwezig om de toiletten te kunnen voorzien van regenwater, maar deze hebben wij nog niet in werking gezet wegens opmerkingen van de oude eigenaar. We zouden nu vooral de regenput willen gebruiken voor water voor in de tuin. Ik had dus graag (nieuwe?) pomp voorzien met aansluiting aan een kraantje voor buiten

Pomp en buitenkraantje aansluiten voor een bestaande waterput

Wij hebben een waterput maar deze is nog niet aangesloten naar buiten toe. Pomp, aansluiting en buitenkraantje voorzien.

Pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput

We hebben een bestaande regenput van 7500 liter. Pomp te voorzien en ook de aansluiting maken zodat we dit water kunnen gebruiken.

Uitgraven + plaatsen regenwaterput met filter en pomp

Wegens het bouwen van een bijgebouw (100m²), willen we ook een regenwaterput van 10000 liter laten plaatsen. Een filter en waterpomp zijn ook noodzakelijk om het gerecupereerde regenwater te hergebruiken voor toilet, wasmachine en tuinbesproeiing. Een graafmachine kan tot bij de uit te graven plek komen (rijplaten zijn al voorzien), enkel moeten enkele struiken nog uitgegraven worden. De regenwaterput komt onder een oprit dus deze moet wel beveiligd worden voor dit gewicht. Graag een bezoekje ter plaatse en offerte. Gewenste start: kan elk moment, de rest van de bouw is ook nog bezig.

Carbonfilter en pomp installeren

Ik heb een loodgieter/elektricien nodig. Ons appartement is op de 6e verdieping. De waterdruk is hier laag en tevens is het kraanwater van slechte kwaliteit. Hiervoor heb ik een groot carbonfilter gekocht en een boosterpomp/automatische drukverhogingspomp . Ik heb iemand nodig die het filter + de pomp plaatst. Het is allemaal vrij eenvoudig behalve dat de pomp voorzien moet worden van stroom dat hier niet direct ter plaatse is. Er met een kabel getrokken worden van ongeveer 10 meter. Ik vermoed 2-3 uur werk.

Pomp voor regenwaterput voorzien en aansluiting maken

Ik zou graag de bestaande regenwaterput laten aansluiten. De leidingen liggen tot in de garage, maar er is geen pomp of aansluiting aanwezig.