Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Radiatoren plaatsen 9 stuks:

Plaatsen en aansluiten 4 radiatoren in nieuwbouw

Graag had ik 4 radiatoren in totaal laten plaatsen en aansluiten. 3 radiatoren in de living en 1 radiator in de badkamer. Voor de vier radiatoren ook thermostatische kranen voorzien graag. Voor de vier radiatoren ook thermostatische kranen voorzien graag.

Complete CV installatie plaatsen

Bestaande leidingen vervangen en nazien of de radiatoren moeten vervangen worden om beter rendement te halen. De installatie is van 1970. Gasketel is Radson ehre 29. 9 kw van 2002. Graag een nieuwe cv installatie plaatsen.

Ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Vervangen van mazoutketel door gasverwarming met boiler, 2 radiatoren bijplaatsen met aansluitingen in slaapkamers, alle oude leidingen vervangen van 5 radiatoren.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Aanbouw nieuwe keuken tegen bestaande woning . Beide zijn goed geisoleerd. De bestaande woning wordt verwarmd door gas radiatoren . De nieuwe aanbouw wordt in augustus opgetrokken . Opp ongeveer 30².

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Nieuw verwarmingssysteem op gas met beneden vloerverwarming en boven radiatoren (3 ruimtes: badkamer, 2 slaapkamers) nog geen idee hoe diep ik kan graven aangezien ik met een kelder zit.

Combiketel plaatsen met radiatoren

Binnenkort starten we aan de renovatie van onze jaren 30 woning. Momenteel wordt de woning verwarmd met een gas- en pellet kachel. Nu graag naar een combiketel. Ongeveer 5 radiatoren plaatsen.

Warmtepompboiler plaatsen

Momenteel wordt verwarmd met een condensatieketel op gas (32 kw ? ) gedeeltelijk met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming. Om de dure stookkosten te beperken wordt gedacht aan een warmtepomp in kelderverdieping in combinatie met een kleine zonnepaneelinstallatie om het hogere elektriciteitsverbruik op te vangen. Er is ook een pellet kachel aanwezig in living. Het gaat om een vrij grote woning.

Installatie van radiatoren

Ik wil twee radiatoren plaatsen, een in de slaapkamer en eentje in de zolder. De leidingen zijn er al.

Partners

Partners van Casius