Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Radiatoren plaatsen 9 stuks:

Radiatoren plaatsen

CV kamer vernieuwen. Er zouden 2 radiatoren moeten geplaatst worden.

Nieuw sanitair plaatsen

Wij renoveren onze woning. Een deel renoveren van de bestaande woonst en een deel nieuwe aanbouw. Graag hadden wij een offerte gekregen voor het vernieuwen en aanleggen van nieuwe sanitaire leidingen en radiatoren.

Radiatoren plaatsen

Radiatoren te plaatsen. Er zouden 6 radiatoren geplaatst moeten worden.

Centrale verwarming plaatsen in appartement

Plaatsen nieuw doorstroomtoestel in keuken en leidingen naar nieuw te plaatsen radiatoren in de slaapkamers, living en badkamer. Eveneens aansluiting warm water naar douchekraan en lavabo's.

Diverse loodgieterswerken uit te voeren

Plaatsen afvoer keuken en badkamer, extra radiatoren, toilet in de gang, thermostaat kranen afmaken badkamer en stucwerk. Ook het aanleggen van gas en afvoer voor de keuken is nodig.

Volledig nieuwe CV plaatsen

Volledige installatie centrale verwarming woonhuis. Nieuwe installatie. Radiatoren 8 a 9 nieuwe toestellen.

Plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis

Graag een prijsofferte voor de plaatsing/vervanging van elektrische radiatoren gelijkvloers; Hall = 4m op 8m De grote living = 10,15m op 5,65m en 6,90m (hier zijn 5 roosters geplaatst in de vloer) De kleine living = 4m op 4,60m (1 rooster in vloer) De keuken is 6,40m op 4m (2 radiatoren nodig? ) De bureau is 4,60m op 4,45m (1 rooster in vloer) Op de eerste verdieping ; slaapkamer 1 = op 4,70m Slaapkamer 2 = 5m op 3,90m Slaapkamer 3 = 4m op 5m. Slaapkamer 4 = 4,25m op 2,44m Slaapkamer 5 = 2,90m op 4,68m Badkamer = 2,55m op 2,40m Hall boven = 8m op 2m

Nieuwe mazoutketel plaatsen en 3 convectoren plaatsen met thermostatische kranen

Prijs nieuwe mazoutketel (merk) + apart plaatsing. Flexibele buis plaatsen in de schouw + afdichting. 3 convectoren vervangen door radiatoren + thermostatische kranen.

Partners

Partners van Casius