Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Radiatoren plaatsen 9 stuks:

Complete CV installatie te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De woning dateert van 1969 en wordt sinds een 10-tal jaar verwarmd met in warmtepomp van Hitachi. Deze krijgt de woning echter niet warm. Voordien werd de woning elektrisch verwarmt, er is nog geen gasaansluiting in de woning. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Plaatsen van 2 nieuwe radiatoren

Door verbouwingen zouden er 2 nieuwe vertikale radiatoren van elk ongeveer 2000 watt bijgeplaatst moeten worden in keuken en veranda

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

In de woning is geen CV, momenteel een elektrische verwarming in kamers. In veranda heb ik palletkachel, ik zou graag voledige CV met raditoren hebben. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Complete CV op aardgas plaatsen met radiatoren

Plaatsen condensatieketel en 8 radiatoren. Radiatoren beneden zijn te plaatsen met opbouw denk koper om te persen. Om boven te geraken via garage naar kamer 1 en vervolgens naar zolder om dan te zakken naar alle kamers we schakelen om van accumulatoren naar gas. Op aardgas.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw, sanitair warm water & vloervervarming gelijkvloers en badkamer, radiatoren verdieping, De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw Welke installatie hebt u momenteel? : Andere of nog geen installatie

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel hebben wij mazout ketel, wij willen graag onze ketel verwijderen en naar een andere systeem gaan, wij twijfelen tussen aardgas en elektriciteit. Als wij naar elektriciteit veranderen moeten wij alle radiatoren ook vervangen? Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout).

Complete CV installatie Vaillant en radiatoren plaatsen

Complete cv installatie plaatsen. Houten vloer in huis. Er is een kelder. Twee verdiepingen. Gelijkvloers heeft 8 kamers. Radiatoren moeten ook overal geplaatst worden, ongeveer een 11 tal stuks. Op aardgas. Graag een Vaillant ketel met smart applicatie.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Momenteel gebruiken we gasvuur maar dit is stuk en willen graag overschakelen naar centrale verwarming. Er is een living, een keuken en een badkamer en drie slaapkamers voor het aantal radiatoren. Het gaat om een bescheiden rijhuis met twee verdiepingen.

Partners

Partners van Casius