Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Radiatoren plaatsen 9 stuks.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Radiatoren plaatsen 9 stuks:

Nieuwe ketel op aardgas en plaatsen

Huis word nu verwarmt door een mazoutkachel die ook de warmte naar de radiatoren stuurt ik had graag een verwarmingketel geplaats voor de verwarming mazoutkachel mag weg en graag extra radiatoren in huis. Graag prijsofferte en advies.

Huidige verwarming vervangen en verwarming bijplaatsen

Wij hebben net een huis gekocht, beneden hebben we een grote ruimte (living, eetplaats, keuken) we vinden dat de radiatoren die er nu aanwezig zijn niet genoeg geven om de gewenste temperatuur te verkrijgen, boven verwarmt het heel goed maar beneden is het heel moeilijk om aan 20° te raken We gaan binnenkort ook dubbele beglazing laten plaatsen en zouden dan ook graag nieuwe verwarming plaatsen. We zouden dan ook graag weten hoe groot en welk vermogen we nodig hebben om deze plaats te kunnen opwarmen

Plaatsen van ketel en radiatoren

Plaatsen van nieuwe ketel en 4 a 5 radiatoren + aansluiten. Ikzelf voorzie de slijp en kapwerken en voorzie de nodige leidingen en wil indien nodig assisteren voor het plaatsen van .

Radiatoren plaatsen 9 stuks

Plaatsen van radiatoren. Er zouden ongeveer een 9 radiatoren geplaatst moeten worden. De radiatoren zijn in samenspraak met de vakman. Liefst zo snel mogelijk.

Mazout ketel vervangen door gasketel

Mazout ketel moet vervangen worden door gaz ketel. Vermogen 20 Kw. Ook voor sanitair water. 3 nieuwe radiatoren boven plaatsen oppervlakten 35m2.

Gasketel plaatsen

Mazouttank 4995 liter laten vervangen door gasketel en wellicht met radiatoren

Plaatsen van radiatoren, verwarming en leidingen

Plaatsen van leidingen,radiatoren en verwarmingsketel.

Nieuwe installatie plaatsen

Mijn mazoutketel is 20 jaar. De te verwarmen ruimten samen is +/- 400m3 Er is uitgebreide dakisolatie ifv zonnepanelen (48 panelen, +/- 10. 000 kw/jaar productie) Er is spuwmuurisolatie sedert 2015, korrels ingespoten. Er zijn 13 radiatoren We hebben een warmtepomp (op lucht) voor het warm water.