Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenpijp aansluiten op riolering en dakgoot" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenpijp aansluiten op riolering en dakgoot:

Regenpijp aansluiten op riolering en dakgoot

Regenpijp aansluiten aan dakgoot en riolering.

Regenton aansluiten

Regenton aan te sluiten aan regenpijp. Eventueel versteviging van ondergrond.

Regenpijp aansluiten

Aansluiten van de regenpijp: Dit betreffende 2 bochten plaatsen om bestaande regenpijp recht tegen de muur aan te sluiten (is nu niet aangesloten en hangt scheef)

Regenpijp vervangen en waterput aansluiten op pomp

Regenpijp vervangen waarin de toevoer aan water uit de regenput moet verwerkt worden. (slang die vanuit regenput komt en die leidt naar een pomp)

Regenpijp aansluiten

Regenpijp (vierkant) hangt tot boven stoep. Regenpijp zou door keldermuur in kelder moeten, en aangesloten worden op private riolering.

Aansluiten regenwaterput

Aansluiten regenpijp op put, overloop naar riool. Installatie zuigleiding, plaatsen pomp en evt. hydrofoorgroep. Plaatsen kraan en spoelbak in garage.

Verplaatsing combi condens ...

Verplaatsing combi condens ketel Herleggen gas en waterleiding en cv leidingen Doortrekken regenpijp naar riool Aansluiten wc, bad op riool