Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterpomp DAB herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp DAB herstellen:

Herstellen regenwaterpomp

Het betreft een DAB Jet 102 M + DAB Control-D Hydrofoorpomp. Waarschijnlijk moet enkel een wisselstukje vervangen worden. Eventueel kan ik de pomp zelf brengen (indien binnen een straal van 30km).

Nazicht van regenwaterpomp Dab

Mijn regenwaterpomp blijft op stadswater werken, ook al staat de regenwaterput vol. Het is een Grundfos waterpomp (MQ3-45B)

Installatie regenwaterpomp DAB

Levering en installatie van een regenwaterpomp.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Op zoek naar een loodgieter voor de reparatie van mijn regenwaterpomp.

Herstellen regenwaterpomp DAB

Regenwaterpomp DAB maakt abnormaal veel lawaai bij oppompen water. Vermoedelijk wordt lucht aangezogen.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Bij het opstarten van de Regenwater pomp DAB PULSAR DRY 30/50M slaat de verliesstroomschakelaar af. Wanneer ik de spoelen doormeet van de motor geeft dit nog 6MOhm. Na het verwijderen van de voet kan ik de rotor van de pomp nog met de hand (tang gebruikend) verdraaien. Ik vermoed dat er iets mis is met het elektrische stuurgedeelte van de pomp (bovenin).

DAB Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp DAB aquaprof basic, springt om de 6 minuten aan, hierbij schiet de druk tot 4-5 en zakt die vervolgens terug naar 1, dit proces herhaalt zich steeds. Ook brand er een rood lampje, in het boekje staat dat dit een lekkage zou zijn bij de watervulregelaar.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Wanneer de pomp aanspringt, spuit er een dunne waterstraal tussen het motorgedeelte en de pompbehuizing. Door dit lek blijft de pomp ook veel te lang draaien door drukverlies. Installatie is slechts 4-5 jaar oud. Het gaat om een AQUAJET 82/20 M van het merk DAB.