Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterpomp Grundfos herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp Grundfos herstellen:

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos regenwaterpomp valt continue uit en terug aan. TypeMQ3-45B P1 1000w

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos RMQ-B pomp herstellen. Staat in garage en word gebruikt om regen- en kraanwater op te pompen voor toilet. Met periodes slaat ze vaak aan, elke 10-20 sec, afgewisseld met periodes van normaal werken. Gaat in alarm fase waardoor werking uitvalt. Graag ook functie naar regenwaterput nakijken aangezien enkel kraanwater kan gepompt worden naar toilet.

Herstelling of vervanging Grundfos regenwaterpomp

De regenwaterpomp blijft draaien, en slaat niet meer af als we de waterkraan dichtzetten

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Wanneer onze pomp Grundfos RMQ-B regenwater wilt gebruiken komt er blijvend piepend geluid. Ik heb hem momenteel afgezet en merkte ook water op onderaan het apparaat.

Herstellen defecte regenwaterpomp Grondfus

Sinds een tijd maakt de pomp een raar geluid wanneer en van regenwater naar kraanwater omgeschakeld wordt. Nu gebeurt er niets meer en ik denk dat de driewegklep niet meer werkt. Ook zou ik een betere filter willen steken. Het is een Grundfos RMQ-A

Grundfos regenwaterpomp herstellen

De pomp werkt niet meer, of zeer gebrekkig; staat nu constant op een hoge druk van ongeveer 3,6 bar en er is waterverlies, wellicht uit de pomp. Wordt dagelijks gebruikt voor ongeveer alle waters en tuin.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp merk Grundfos herstellen. Enkele keren na elkaar differentieel afgeslaan. Nu blijft differentieel aan maar waterpomp werkt niet meer, komt geen water meer uit als tapkranen openstaan ook al branden alle indicators groen.

Regenwaterpomp Grundfos MQ herstellen

De Grundfos pomp staat in de garage en wordt gebruikt om regenwater op te pompen voor een kraan & toilet. Met periodes slaat ze heel vaak aan (elke 10-20 seconden) afgewisseld met periodes dat ze normaal werkt. Voor de rest is er steeds voldoende water/druk.