Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterpomp Grundfos vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp Grundfos vervangen:

Regenwaterpomp Grundfos MQ herstellen

De Grundfos pomp staat in de garage en wordt gebruikt om regenwater op te pompen voor een kraan & toilet. Met periodes slaat ze heel vaak aan (elke 10-20 seconden) afgewisseld met periodes dat ze normaal werkt. Voor de rest is er steeds voldoende water/druk.

Regenwaterpomp herstellen

Wij zijn op zoek naar een installateur die onze Grundfos waterpomp kan komen nakijken, herstellen of vervangen. Deze waterpomp gebruiken we voor huishoudelijke taken maar sinds deze oververhit is geraakt werkt hij niet meer naar behoren. Die blijft haperen.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

Onze regenwaterpomp (Grundfos MQ) zuigt geen water meer op waardoor toilet doorspoelen niet meer lukt. De pomp draait nog wel. We vervingen zelf al de condensator, maar het probleem is niet opgelost.

Grundfos regenwaterpomp nakijken en herstellen

De pomp sloeg in verleden vaak aan wanneer er geen water nodig was. Nu werkt ze helemaal niet meer. Wanneer ik ze aansluit branden er geen lampjes of lichtjes meer, dus de pomp is gewoon kapot.

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Grundfos RWR SPO 3-50 pomp blijft continu stroom vragen. De unit zelf is uitgemeten en is ok dus het probleem zit zeker bij/in de pomp. Op zoek naar een loodgieter om de pomp te herstellen indien mogelijk. Als dit niet meer te herstellen is te kijken voor een nieuwe pompinstallatie.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos RMQ-B regenwaterpomp springt verschillende keren aan bij het vullen van het reservoir.

Grundfos regenwaterpomp nakijken en herstellen

Onze Grundfos regenwaterpomp slaat te pas en te onpas op en ook na het doorspoelen van het toilet slaat deze verschillende malen na mekaar aan.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

We hebben een probleem met onze Grundigs mq, sinds 1 week pompt hij lucht met water op, nu doet hij zelfs niets meer. We hebben de aansluiting al volledig nagekeken, langs deze weg zuigt hij geen lucht aan.