Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterpomp Grundfos vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp Grundfos vervangen:

Regenwaterpomp Grundfos vervangen

Vervangen van een regenwaterpomp. Type pomp is Grundfos RMQ B.

Regenwaterpomp Grundfos herstellen

De pomp slaat meerdere malen uit en aan na doortrekken van de wc.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Een zelfaanzuigende Grundfos regenwaterpomp zuigt helaas niets meer aan. De regenwaterput is overigens wel vol. Stroomtoevoer is ok, en diverse lampjes branden op de Grundfos pomp.

Herstellen defecte regenwaterpomp

waterpomp van het merk Grundfos ,blijft soms draaien als wij het toilet doorspoelen!!dan moeten wij de stekker uittrekken, en een paar seconden daarna terug de stekker insteken,dan valt ze stil,soms slaat de pomp aan zonder water te gebruiken maar valt direct terug stil! Al maanden problemen mee,de pomp doet dit niet altijd

Nazicht van regenwaterpomp Dab

Mijn regenwaterpomp blijft op stadswater werken, ook al staat de regenwaterput vol. Het is een Grundfos waterpomp (MQ3-45B)

Regenwaterpomp herstellen

Grundfos mq3-35B pomp slaat vaak aan zonder dat er water wordt verbruikt. Men moet het nazicht uitvoeren en de herstelling maken.

Grundfos regenwaterpomp nakijken en herstellen

Wij hebben een Grundfos regenwaterpomp die al een tijdje in auditief alarm gaat, maar verder nog Wel werkte. Sinds vandaag slaagt de pomp niet meer aan. We horen hem wel aanslagen, maar er komt geen water. Graag zouden we hem eens willen laten nakijken en eventueel herstellen of een nieuwe pomp laten zetten.

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.