Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterpomp herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp herstellen:

Regenwaterpomp herstellen

Herstellen grondwater pomp. Zelf met buurman geplaatst( dabpomp). Altijd goed gewerkt. Sinds kort moet ik ze telkens opgieten voor gebruik . Soms maar 2 keer soms 10 tallen keren.Ik contacteerde ook een andere klusjes diende omdat ik dacht dat jullie het waren( Brenda ) maar kreeg geen antwoord.

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.

Regenwaterpomp herstellen of nieuwe installatie plaatsen

Ik heb een bestaande installatie, maar die pompt geen water meer op. Graag een vakman die dit kan herstellen. Indien herstelling niet mogelijk, nieuwe installatie plaatsen.

Regenwaterpomp herstellen

Mijn regenwaterpomp werkt niet meer, nadat de regewaterput leeg is geweest.

Regenwaterpomp KSB Multi-eco pro herstellen + nieuw drukventiel warmwaterketel

Sinds het regenwater in onze put betrekkelijk laag (niet leeg!) heeft gestaan kan onze regenwaterpomp geen druk meer opbouwen. Ik heb de filters al gespoeld, de pomp proberen opgieten (waterpijl zakte echter telkens weer, wss geen terugslagklep),... Deze pomp is verantwoordelijk voor ons wasmachine, 2 wc's, douche en 3 kranen van wastafels dus het is wel belangrijk dat deze behoorlijk werkt. Kan iemand dit probleem aub komen bekijken? Verder werkt het drukventiel van mijn warmwaterketel niet meer goed waardoor de druk telkens te hoog wordt en er langs alle kanten water begint te lekken (oude installatie).

Regenwaterpomp KSB herstellen

De pomp die regenwater uit put naar wasmachine en wc 1ste verd pompt, blijft maar draaien (zou automatisch moeten stoppen als water wcbak bijgevuld is of als wasmachine geen water verbruikt)

DAB Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp DAB aquaprof basic, springt om de 6 minuten aan, hierbij schiet de druk tot 4-5 en zakt die vervolgens terug naar 1, dit proces herhaalt zich steeds. Ook brand er een rood lampje, in het boekje staat dat dit een lekkage zou zijn bij de watervulregelaar.

Regenwaterpomp ksc herstellen

Onze regenwaterpomp gekoppeld aan onze regenput valt geregeld (min. 1x per dag) uit. Telkens moeten wij die waterpomp handmatig herstarten en na enkele pogingen schiet het terug in gang. - Er is meer dan genoeg water in onze regenput. - Er is geen filter gekoppeld aan het uiteinde van de buis, die in de regenput bevindt. - Onze waterpomp is gekoppeld aan 2 WC's, kraantjes buiten en wasmachine.