Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterpomp vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp vervangen:

Herstellen regenwaterpomp

Het betreft een DAB Jet 102 M + DAB Control-D Hydrofoorpomp. Waarschijnlijk moet enkel een wisselstukje vervangen worden. Eventueel kan ik de pomp zelf brengen (indien binnen een straal van 30km).

Regenwaterpomp Grundfos vervangen

Vervangen van een regenwaterpomp. Type pomp is Grundfos RMQ B.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Regenwaterpomp Wilo type mhe 305 EM nazicht

De motor van de pomp werkt ook de controler er bovenop, hij zuigt alleen geen water meer naar boven waardoor die in storing gaat wat heel normaal is, ik denk dat de dichtingen vervangen dienen te worden. Nieuwe installie moet gecontroleerd worden en gevuld.

Vervangen regenwaterpomp

Regenwaterpomp is kapot en moet vervangen worden.

Regenwaterpomp vervangen

Onze regenwaterpomp is kapot. Hij was afgeslaan en toen we hem opnieuw aanlegden spoot er water uit bovenaan. Hij dient voor de twee toiletten , de wasmachine en een spoelbak in de garage.

Regenwaterpomp vervangen

Onze regenwaterpomp werkt niet meer, waarschijnlijk verbrand, is een WILO type. We zouden die graag vervangen als die niet meer te herstellen is.

Regenwaterpomp vervangen

Regenwaterpomp in garage vervangen Vervangen van defecte regenwaterpomp. Moet dienen voor regenwater voor spoelbak 2 toiletten (gelijkvloers en 1e verdiep), wasmachine, kraantje tuin en garage.