Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterpomp voorzien en aansluiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp voorzien en aansluiten:

Regenwaterpomp voorzien en aansluiten

Ik bezit een regenwaterput, maar ik wil deze graag laten aansluiten op diverse toestellen. De leidingen liggen er al wel nog pomp nodig plus de nodige aansluitingen.

Loodgieterij verplaatsen van de wasruimte naar de garage

Men moet de bestaande cv ketel en lavabo vande wasruimte naar de garage verplaatsen. Hiernaast ook verschillende werken aan de leidingen, nieuwe douche plaatsen en afvoeren voorzien. Er is ook een nieuwe regenwaterpomp te voorzien die men moet aansluiten op de waterput.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Leveren en plaatsen van een regenwaterpomp. Alle leidingen en toevoer voor aansluiting reeds voorzien.

Regenwaterpomp installeren

Wij hebben al een regenwaterpomp maar deze dient in onze berging aangesloten te worden aan de reeds klaarzittende darm van de regenwaterput. Graag optioneel mee te voorzien: doortrekken van regenwaterpomp naar een vorstvrij kraantje aan de gevel van onze woning (+- 3,5 meter te overbruggen van pomp naar buitenmuur - inclusief doorboren muur).

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Plaatsen regenwaterpomp met waterfilter op bestaande regenput. Aansluiting voorzien voor wc's en wasmachine op regenput Te overbruggen afstand is ongeveer 30 à 40 meter.

Installatie regenwaterpomp en verbinden op het bestaande waterleidingnet

De regenput van 5000 L is reeds geïnstalleerd en nu zouden we graag een pomp voorzien in de garage of in de regenput zelf om het regenwater te gebruiken voor een paar huishoudelijke toepassingen. Daarvoor moet er een pomp worden geplaatst en ook de nodige verbinden met de waterleiding. Voordeel is dat het volledige huis is onderkelderd.

Nieuwe regenpomp installeren

Vervanging oude regenwaterpomp. -Nieuwe regenwaterpomp installeren: -Controle leidingen + terugslagklep ed in put -Aansluiting aan collector -Voorzien nodige filters