Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Regenwaterput 10000 liter plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput 10000 liter plaatsen:

Regenwaterput 10000 liter plaatsen

Regenwaterput van 10.000L plaatsen. Ook grond moet nog uitgegraven worden.

Plaatsing en aansluiten regenwaterput 10000 liter

Regenwaterput van 10.000L plaatsen in voortuin. Ook pomp, filters en buizen dienen geplaatst te worden. Onder huis is volledige kruipkelder. Doel is aansluiten op wc, wasmachine en kraantje voor tuin.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Plaatsen van regenwaterput van 10000 of 15000 liter. Aanpassen van leidingen regenwater naar waterput. Aansluiten van regenwater op riolering zodat dit gescheiden is. Leiding tussen waterput en pomp garage. Graafwerken voor bovenstaande. Plaatsen pomp in garage. Aanpassing van enkele aansluitingen in de woning. (geen kap/breekwerk nodig).

Uitgraven + plaatsen regenwaterput met filter en pomp

Wegens het bouwen van een bijgebouw (100m²), willen we ook een regenwaterput van 10000 liter laten plaatsen. Een filter en waterpomp zijn ook noodzakelijk om het gerecupereerde regenwater te hergebruiken voor toilet, wasmachine en tuinbesproeiing. Een graafmachine kan tot bij de uit te graven plek komen (rijplaten zijn al voorzien), enkel moeten enkele struiken nog uitgegraven worden. De regenwaterput komt onder een oprit dus deze moet wel beveiligd worden voor dit gewicht. Graag een bezoekje ter plaatse en offerte. Gewenste start: kan elk moment, de rest van de bouw is ook nog bezig.

Plaatsen van een regenwaterput 10 000 liter

Plaatsen van regenput 10000 liter plus volledige aansluiting dit voor gescheiden riolering

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen van een regenwaterput (10000 liter of groter)

Plaatsen van een regenwaterput van 10 000 liter

Plaatsen van een regenwaterput in beton. Put van 10000 liter.

Pompen en kraantjes plaatsen voor waterput

Ik wil mijn regenwaterput (10000 l) gebruiken en eveneens de bestaande boorput aansluiten met een nieuwe pomp. Ik heb dus 2 pompen nodig en twee kraantjes.