Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renovatie badkamer en keuken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renovatie badkamer en keuken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie badkamer en keuken:

Ontkalken warmwaterleiding

De leiding van het warm water naar de badkamer heeft een verminderd debiet. Dit is een koperen leiding van 15 mm die bestaande was en niet weer vervangen bij de renovatie. Deze leiding dient te worden ontkalkt(max 5 lopende meter) en kan afgesloten worden tot de nieuwe leidingen.

Renovatie appartement Gent

Onlangs een appartement gekocht in Gent en we willen die renoveren (keuken, badkamer, boiler).Badkamer: vernieuwen van leidingen , sanitair, tegelwerk en vloerwerk, meubelen. Keuken : uitbreken van muur om een open keuken te maken, nieuwe kasten , tegelwerk, leidingen en vloer. Verwarming op gas : totale vernieuwing. Electriciteit : totale renovatie. Appartement is 120m².

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Renovatie rijhuis badkamer herbouwen op zolderverdieping: Plaatsen van verwarmingsketel, cv. Douche en bad-nieuwe badkamermeubel met dubbele wastafel, graag half betegelen. Gyproc plaatsen, vloeren, vals plafond. Nieuwe buitendeur plaatsen aan de tuinkant. Adres aan de vakman.

Badkamer renovatie

Wij willen graag de badkamer renoveren, deels door een loodgieter, deels eigen werk (afwerking muren en meubel). We hebben een installateur nodig die: - bestaand bad uitbreekt en vervangt door een douchebak of eventueel inloopdoucheplaten santana kurk - douchekranen installatie (al aangekocht) - nieuw bad plaatst - wc uitbreekt en verplaatst - leidingen trekken en klaarleggen voor de afwerking De kranen zullen we hergebruiken uit de bestaande badkamer, douchebak en bad zullen aangekocht zijn dus het zijn enkel de plaatsing en de kleine onderdelen die door de installateur dienen te voorzien worden. Betegeling laten staan.

Loodgieterij renovatie woning

Boven: afvoer wasmachine steken, leidingen badkamer voor bad en lavabo's en bijhorende kranen installeren, boiler installeren. Beneden: reeds wc aanwezig. Vervangen verwarmingsketel. Buiten: Regenpijpen en dakgoten na te kijken en eventueel herstellen/vervangen.

Renovatie sanitaire leidingen

Vanwege een lek zouden oude sanitaire leidingen vervangen moeten worden door nieuwe leidingen te leggen bovengronds, op de muur. Dit betreft keuken, WC, badkamer enz

Renovatie badkamer - loodgieterij

In het kader van renovatiewerken in de badkamer ben ik op zoek naar een goede loodgieter die nieuwe sanitaire leidingen kan leggen (aanvoer en afvoer) en bad, wc, lavabo en douche kan plaatsen. Bad, wc en lavabo zijn reeds aangekocht. Graag reactie indien interesse.

Renovatie badkamer

We willen een inloopdouche met een afloop. De radiator in de badkamer en in de keuken moeten vervangen worden. De boiler is ook aan vervanging toe.

Partners

Partners van Casius