Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Loodgieter nodig voor renovatieproject" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Loodgieter nodig voor renovatieproject:

Loodgieter nodig voor renovatieproject

Loodgieter nodig voor renovatieproject appartement - vervangen leidingen etc.

Nieuw sanitair en centrale verwarming plaatsen

Ik ben opzoek naar een loodgieter die zowel sanitair als centrale verwarming kan plaatsen in een renovatieproject.

Lucht - lucht warmtepomp installeren

Ik heb een mazoutketel. Switchen naar warmtepomp of hybride warmtepomp. Woning van 1962. Alleen dakisolatie en dubbele glas. Geen muurisolatie. Standaard radiatoren. Het gaat over een renovatieproject. Halfopen bebouwing. Muurisolatie wordt nog geplaatst.

Gasabsorptiewarmtepomp installeren

Betreft een renovatieproject waar ik geintereseerd ben in een gasabsorptiewarmtepomp die aangesloten zal worden op een buffervat waarmee de vloerverwarming/radiatoren en sanitaire spiraal verwarmt worden. Dit buffervat kan eventueel ook door de vakmanvoorzien worden. Nu verwarming op mazoutketel.

Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren op gas plaatsen

Nieuwe cv installatie en radiatoren te plaatsen voor een renovatieproject. Het gaat om een oud herenhuis met twee verdiepingen, 40 m² per verdieping. Nieuwe installatie op gas en zo een 13-15 radiatoren te voorzien.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Gelijkvloers appartement (ongeveer 60 vierkante meter) met tuin. Dit moet helemaal gerenoveerd worden. Het is onderkelderd. Ik wil over het hele vloeroppervlak vloerverwarming (buiten in het slaapkamergedeelte denk ik -valt te bezien). Ketel moet in de kelder geplaatst worden. Renovatieproject.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

We gaan volledige vloer beneden vervangen. Ongeveer 180m². We willen ineens vloerverwarming met warmtepomp plaatsen Naar verwarming op verdiep en warm water toe hadden we graag meer info. Nu is zowel verwarming als warm water elektrisch. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Renovatieproject Nu volledig elektrische verwarming.

Vloerverwarming nat systeem in de chape

Momenteel nog niets voorzien voor vloerverwarming. Vloer wordt uitgebroken en chape wordt door vloerder voorzien. Renovatieproject