Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Loodgieter nodig voor renovatieproject" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Loodgieter nodig voor renovatieproject:

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler en buffervat van 100L plaatsen als uitbreiding van Bulex. Bulex staat enkel in voor verwarming en zonneboiler zou voor sanitair en warm water zijn en zou dus de electrische boiler moeten vervangen. Moet vrijstaand geplaatst worden in een renovatieproject op een plat dak, oriëntatie zelf te kiezen.

Zonneboiler plaatsen

Wij starten met een renovatieproject en 'oude ketel' kan bijkomende ruimten niet mee verwarmen, wij zijn geneigd , indien dit kan, een zonneboiler combi te laten plaatsen. Wij zijn een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Er zijn wel enkele mogelijkheden om de boiler te plaatsen, toch is dit beperkt.

Zonneboiler plaatsen

Open bebouwing - renovatieproject. Dak zal binnenkort worden vervangen naar golfplaten. Zuid-west georiënteerd dak. Doel: warm water en verwarming woning.

Complete gas CV installatie plaatsen

ik had graag een verwarming laten plaatsen met radiatoren op gas, een gasmeter is er maar verder niets. Ongeveer 8 radiatoren - living, keuken, twee slaapkamers. Renovatieproject.

Loodgieter nodig voor renovatieproject

Loodgieter nodig voor renovatieproject appartement - vervangen leidingen etc.

Nieuw sanitair en centrale verwarming plaatsen

Ik ben opzoek naar een loodgieter die zowel sanitair als centrale verwarming kan plaatsen in een renovatieproject.

Lucht - lucht warmtepomp installeren

Ik heb een mazoutketel. Switchen naar warmtepomp of hybride warmtepomp. Woning van 1962. Alleen dakisolatie en dubbele glas. Geen muurisolatie. Standaard radiatoren. Het gaat over een renovatieproject. Halfopen bebouwing. Muurisolatie wordt nog geplaatst.

Gasabsorptiewarmtepomp installeren

Betreft een renovatieproject waar ik geintereseerd ben in een gasabsorptiewarmtepomp die aangesloten zal worden op een buffervat waarmee de vloerverwarming/radiatoren en sanitaire spiraal verwarmt worden. Dit buffervat kan eventueel ook door de vakmanvoorzien worden. Nu verwarming op mazoutketel.