Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Renoveren van sanitair" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van sanitair:

Renoveren van sanitair

Vernieuwen radiatoren en leidingen van die radiatoren. In totaal gaat het om 9 radiatoren die doorheen het huis moeten komen. Verder moet een hoogrendementsketel verplaatst worden naar de keuken. Nu staat die nog in een oud kotje buiten. Als laatste aansluiten van een nieuw toilet dat ik al heb aangekocht en een nieuwe lavabo.

Renovatie huidig sanitair en bijplaatsen extra sanitair

Sanitair renoveren voor onze zeilclub. Dit zowel voor de afbreekwerken, civiele werken als sanitaire installatie, elektrische installatie en afwerking. 2 inloopdouches 4 toiletten en 2 urinoirs moeten geplaatst worden verspreid over 2 plaatsen in het gebouw. Op 1 locatie is er al sanitair maar deze moet vernieuwd worden. De andere plaats is momenteel een berging maar hier willen we ook sanitair voorzien.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Wij willen een aangekocht huis renoveren. Hierbij willen wij de bestaande CV installatie vervangen door een warmtepomp lucht water, alsook het opwarmen van het sanitair water, alsook de verwarming van het zwembad te voorzien door een een warmtepomp.

Sanitaire nutsvoorzieningen installeren

Wij willen het sanitair laten installeren voor een te renoveren woning van 170 m². Men moet eerst en vooral de bestaande afvoer en sanitaire aanvoer wegnemen. In plaats moet er een nieuwe afvoer in Geberit silent komen, en men moet dit nog inwerken in de muur waar nodig. Ook moeten er nieuwe sanitaire aanvoerleidingen in Comap multiskin komen. Ook doorboringen van vloerplaat met diamantboor moet gebeuren. In kelder leidingen tegen plafond in opbouw leggen. Tot slotte voorziening van volgende aftakpunten : keuken, buitenkraan, wc, lavabo wc,bad, douche, lavabo, wasmachine.

Nieuwe installatie plaatsen en sanitair

Er moet een volledige nieuwe installatie worden geplaatst in een te renoveren woning indien mogelijk wens ik een deel zelf te plaatsen onder begeleiding. Ter plaatse komen kijken.

Loodgieterij en sanitair volledig renoveren

Het gaat hier over gehele nieuwe installatie. Huis dateert van de jaren 50. Sanitair en afvoerleidingen volledig vernieuwen. Alle chauffages dienen ook vervangen te worden. Badkamer en keuken bevinden zich boven elkaar.

Nieuw sanitair plaatsen

Wij renoveren onze woning. Een deel renoveren van de bestaande woonst en een deel nieuwe aanbouw. Graag hadden wij een offerte gekregen voor het vernieuwen en aanleggen van nieuwe sanitaire leidingen en radiatoren.

Renovatie appartement Gent

Onlangs een appartement gekocht in Gent en we willen die renoveren (keuken, badkamer, boiler).Badkamer: vernieuwen van leidingen , sanitair, tegelwerk en vloerwerk, meubelen. Keuken : uitbreken van muur om een open keuken te maken, nieuwe kasten , tegelwerk, leidingen en vloer. Verwarming op gas : totale vernieuwing. Electriciteit : totale renovatie. Appartement is 120m².