Hoe werkt het?

Riolering aanleggen of herstellen


Op zoek naar een loodgieter in de regio voor de aanleg van een nieuwe riolering? De ervaren Casius loodgietersbedrijven staan klaar om jouw rioleringswerken uit te voeren.

Het aanleggen of aansluiten van een nieuwe riolering kan je aan onze vakmannen overlaten. Op deze manier weet je dat de riolering vakkundig is aangesloten en zal je ook de kans op geurhinder en verstoppingen verkleinen. Ook voor het vernieuwen van de bestaande riolering en leidingen kan je beroep doen op onze loodgietersbedrijven.

Bij Casius bezit elke specialist het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het is aangeraden enkele offertes te vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw opdracht.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor riolering:

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering.

WC afvoerleiding vervangen en riolering

WC afvoerleiding vervangen en ook vervangen van riolering.

Riolering aansluiten

Nieuwe aansluiting op de riolering voor een oudere rijwoning. Het betreft enkel het afvoerwater van de keuken/badkamer. De nieuwe keuken komt vooraan aan de straatkant, kleine afstand dus.

Riolering vernieuwen

Er zou een PVC rioleringsbuis van 14m lang vernieuwd moeten worden die door de tuin en oprit loopt en de oude moet weggenomen worden. Bij het onderzoeken van de rioleringen van de toezichtput rechts van de woning richting straat heeft een camera inspecteur op verschillende plaatsen vastgesteld dat er boomwortels door de buizen groeien die lekken en verstoppingen veroorzaken. De afvoerleiding bevindt zich in zeer slechte staat en is nog is gres, deze moet dus vervangen worden.

Riolering omleggen

De riolering in onze tussenwoning loopt nu naar achteren en gaat via een put naar een beek. Dit moet naar voren gelegd worden, naar de straatkant, om daar aangesloten te worden op de riolering.

Riolering huis vervangen

Rioolering van het huis zou moeten vervangen worden Huis met 2 verdiepeing van 1930.

Plaatsen van een regenwaterput 10 000 liter

Plaatsen van regenput 10000 liter plus volledige aansluiting dit voor gescheiden riolering

Installatie regenwaterput achter een halfopen bebouwing

Alvorens ik mijn terras heraanleg wil ik eerst achter het huis (halfopen bebouwing) een betonnen regenwaterput steken van 10.000L. De huidige klinkers (boven volle grond) zullen bij aanvang van de werken verwijderd zijn. Er zijn 3 punten waar het water van het dak (achter het huis) de grond in gaat. Er is achteraan ook een aansluiting naar de riolering voor de eventuele overloop (misschien kan infiltratie ook). Alles bij elkaar schat ik zo'n 16m buis in de grond voor de toevoerleidingen. Ik wil 1 of 2 aftappunten. 1 punt in de garage in de put waar de watermeter in staat (ik schat 27m ondergrondse waterbuis). En 1 punt in de tuin voor het sproeien van de planten.