Hoe werkt het?

Riolering aanleggen of herstellen


Op zoek naar een loodgieter in de regio voor de aanleg van een nieuwe riolering? De ervaren Casius loodgietersbedrijven staan klaar om jouw rioleringswerken uit te voeren.

Het aanleggen of aansluiten van een nieuwe riolering kan je aan onze vakmannen overlaten. Op deze manier weet je dat de riolering vakkundig is aangesloten en zal je ook de kans op geurhinder en verstoppingen verkleinen. Ook voor het vernieuwen van de bestaande riolering en leidingen kan je beroep doen op onze loodgietersbedrijven.

Bij Casius bezit elke specialist het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het is aangeraden enkele offertes te vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw opdracht.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor riolering:

Regenwater opvangen tank

Het plaatsen van een regenwater opvang tank, in de voortuin van een halfopen bebouwing. Het onderbreken van de afvoerbuizen van het regenwater, willen we zelf aansluiten naar de tank , en de overloop naar de riolering.

Septische put vernieuwen en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Oude septische put uithalen en nieuwe plaatsen. Afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering. Extra wachtbuis voor aansluiting voor later plaatsen.

Terugslagklep regenput en riolering plaatsen

Regenwater uit regenput is sinds 3 weken zeer vuil en lijkt rioolwater te zijn. Vermoedelijk is er door overvloedige regenval rioolwater in regenput gekomen. Mogelijks doordat er geen terugslagklep is of niet goed functioneert.

Riolering naast de woning renoveren

Septische put en riolering tot aan straatkant vernieuwen. Huidige put is bovenaan stuk en lekt in regenwaterput. Toilet spoelt niet goed door. Toezichtsputten vervangen. Riolering bevindt zich aan buitenzijde van halfopen woning, wel gedeeltelijk onder terras met klinkers. Klinker ook terugplaatsen.

Beerput vervangen

Beerput vervangen. Aansluiten op bestaande afvoeren van 2 wc’s. Wachtbuis voorzien om later te kunnen aansluiten op openbare riolering.

Rioleringswerken en vloerverwarming plaatsen

Toilet aansluiten op riolering. Gasleidingen weghalen. Waterleidingen van keuken naar toilet verplaatsen over ong. 3m. Vloerverwarming steken.

Riolering onder de woning te vernieuwen

Riolering met verliesputtensysteem vervangen door gescheiden riolering. Regenwaterput zit ergens in keuken maar geen idee waar exact. Septische put is in berging op het einde van grondverdieping. Betreft een rijwoning van tussen 1918 en 1948.

Aansluiten regenwaterput

Vorig jaar heb ik in mijn voortuin de mazouttank laten wegnemen en een betonnen regenwatertank van 5000 liter laten plaatsen. Deze moet nog aangesloten worden - enerzijds op de regenafvoer van het dak, anderzijds op de riolering voor de overloop. Regenafvoer en riolering liggen binnen enkele meters van de tank. De voortuin is makkelijk bereikbaar.