Hoe werkt het?

Riolering aanleggen of herstellen


Op zoek naar een loodgieter in de regio voor de aanleg van een nieuwe riolering? De ervaren Casius loodgietersbedrijven staan klaar om jouw rioleringswerken uit te voeren.

Het aanleggen of aansluiten van een nieuwe riolering kan je aan onze vakmannen overlaten. Op deze manier weet je dat de riolering vakkundig is aangesloten en zal je ook de kans op geurhinder en verstoppingen verkleinen. Ook voor het vernieuwen van de bestaande riolering en leidingen kan je beroep doen op onze loodgietersbedrijven.

Bij Casius bezit elke specialist het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het is aangeraden enkele offertes te vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw opdracht.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor riolering:

Afkoppelen regen en afvalwater van riolering

In onze straat komt er nieuwe riolering , met als gevolg dat wij ons hemelwater en afvalwater moeten scheiden om terug op het riool te mogen aansluiten. Er zullen hier nieuwe buizen moeten bijgelegd worden volgens de wettelijke norm.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik wil riolering vernieuwen en aansluiten op het net vd straat.

Regenpijp aansluiten op riolering en dakgoot

Regenpijp aansluiten aan dakgoot en riolering.

Herstellen riolering

Buis van riolering is stuk (waar toilet in uitkomt)de buis die stuk is repareren of vervangen. Het vervangen of repareren gedeelte is gedetecteerd (om niet alles open te leggen). Riolering in de tuin (zit onder grond).

Nieuwe rioleringsbuis aanleggen

Met onze verbouwingen hebben wij onze wc van buiten naar binnen verplaatst. De wc staat momenteel op zijn plaats, met afvoerbuis naar de kelder. Deze zou nu, van de kelder naar buiten, moeten aangesloten worden op de riolering naast het huis.

Riolering aanleggen

Een volledige scheiding tussen het afvalwater en hemelwater. Rapport van Fluvius.

Nieuwe rioleringsbuis aanleggen

De afvoer voor het afvalwater moet verlegd worden en aangesloten worden op het vernieuwde straatriolering die aangelegd is. Tussen de afvalwaterput en de aansluiting ligt een asvalt baan waar de riolering onderdoor dient te gaan.

Oude regenwaterput legen en afloop verleggen naar riolering

Oude gemetste waterput is gebarsten en geeft vocht in kelder buurman. Put is overbodig (waterton in de tuin), dakwater mag dus rechtstreeks naar riolering lopen. Resterende water wegpompen en bezinksel verwijderen.