Hoe werkt het?

Riolering aanleggen of herstellen


Op zoek naar een loodgieter in de regio voor de aanleg van een nieuwe riolering? De ervaren Casius loodgietersbedrijven staan klaar om jouw rioleringswerken uit te voeren.

Het aanleggen of aansluiten van een nieuwe riolering kan je aan onze vakmannen overlaten. Op deze manier weet je dat de riolering vakkundig is aangesloten en zal je ook de kans op geurhinder en verstoppingen verkleinen. Ook voor het vernieuwen van de bestaande riolering en leidingen kan je beroep doen op onze loodgietersbedrijven.

Bij Casius bezit elke specialist het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het is aangeraden enkele offertes te vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw opdracht.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor riolering:

Nazicht van de aansluiting op de riolering

Nazicht van de aansluiting op de riolering en eventueel aanpassingen uitvoeren. In principe zou er een gescheiden systeem zijn maar er zijn twijfels of dit zo is. Daarom moet gecontroleerd worden of er een aparte aansluiting is de van de overloop van de regenwaterput en waar dan de eventuele controleput zit. Die moet dan bereikbaar gemaakt worden. Ik ben eveneens de syndicus van het gebouw.

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering. Afstand tot de riolering is een 2 à 3 meter.

Herstellen afvoer wc

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we het WC laten vervangen. Nu verstopt het wc regelmatig. Het WC is aangesloten op de riolering, niet op een septische put. Ontstoppen helpt slecht enkele dagen en dan is het weer verstopping. Vermoedelijk ligt het probleem in de buizen.

Vervangen van afvoer riolering

Ik wil de afvoer vernieuwen. De oude is kapot. Het betreft een afvoer van put naar de straat. Dat is ongeveer 15 meter onder klinkeroprit.

Leidingprobleem oplossen

Er is een probleem met de leidingen die steeds verstopt geraken. Het gaat om zo een 6 tal lopende meter leidingen. Leidingen van huis , naar buiten maar half naar riolering naar beerput

Herstellen afvoerbuis van de riolering

We hebben een probleem met geurhinder in de badkamer en berging. Er is ergens een opening/luchtverplaatsing tussen de afvoerbuis en een valse wand. We zouden dit graag opgelost zien. Graag op te lossen via herstel van de rioolleiding.

Vervangen van kapotte riolering

Bij mijn moeder in de kelder dienen de rioleringbuizen van 50 jaar vervangen te worden. Verschillende buizen zijn stuk of zijn volledig weggerot.

Gescheiden riolering plaatsen

Gescheiden riolering te plaatsen.