Hoe werkt het?

Riolering aanleggen of herstellen


Op zoek naar een loodgieter in de regio voor de aanleg van een nieuwe riolering? De ervaren Casius loodgietersbedrijven staan klaar om jouw rioleringswerken uit te voeren.

Het aanleggen of aansluiten van een nieuwe riolering kan je aan onze vakmannen overlaten. Op deze manier weet je dat de riolering vakkundig is aangesloten en zal je ook de kans op geurhinder en verstoppingen verkleinen. Ook voor het vernieuwen van de bestaande riolering en leidingen kan je beroep doen op onze loodgietersbedrijven.

Bij Casius bezit elke specialist het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het is aangeraden enkele offertes te vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw opdracht.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor riolering:

Riolering heraanleggen

Het betreft de heraanleg van de riolering. Aangezien we onze keuken gaan renoveren, moeten we ook een paar leidingen opnieuw laten aanleggen in de keuken, aangezien we met een kookeiland zitten.

Vernieuwen riolering

Ik zoek een iemand voor het vernieuwen van de riolering in een rijhuis (ligging centraal gebied-aansluiting rechtstreeks op rioleringsnet). Afstand riool tot toegang huis: 3m, binnen: 7m. Aansluitend gieten van nieuwe vloerplaat (12cm-35m²). Uitbraak van vloer binnenshuis is al voorzien.

Toilet op riolering aansluiten

Vloer van 7-8m openbreken. Toilet aansluiten op riolering. Waterleiding bij plaatsen.

Plaatsen terugslagklep riolering aan regenwaterput

Reeds 2-maal hebben wij afvoerwater in onze regenwaterput gekregen. Door een verstopping in de leiding onder de oprit kon het afvoerwater naar de regenwaterput. De regenwaterput staat in verbinding met deze buizen als overloop richting riolering. Maar het water kan er dus ook in omgekeerde richting in.

Nazicht van de aansluiting op de riolering

Nazicht van de aansluiting op de riolering en eventueel aanpassingen uitvoeren. In principe zou er een gescheiden systeem zijn maar er zijn twijfels of dit zo is. Daarom moet gecontroleerd worden of er een aparte aansluiting is de van de overloop van de regenwaterput en waar dan de eventuele controleput zit. Die moet dan bereikbaar gemaakt worden. Ik ben eveneens de syndicus van het gebouw.

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering. Afstand tot de riolering is een 2 à 3 meter.

Herstellen afvoer wc

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we het WC laten vervangen. Nu verstopt het wc regelmatig. Het WC is aangesloten op de riolering, niet op een septische put. Ontstoppen helpt slecht enkele dagen en dan is het weer verstopping. Vermoedelijk ligt het probleem in de buizen.

Vervangen van afvoer riolering

Ik wil de afvoer vernieuwen. De oude is kapot. Het betreft een afvoer van put naar de straat. Dat is ongeveer 15 meter onder klinkeroprit.