Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Riolering aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Riolering aanleggen:

Riolering heraanleggen

Het betreft de heraanleg van de riolering. Aangezien we onze keuken gaan renoveren, moeten we ook een paar leidingen opnieuw laten aanleggen in de keuken, aangezien we met een kookeiland zitten.

Nieuwe rioleringsbuis aanleggen

Met onze verbouwingen hebben wij onze wc van buiten naar binnen verplaatst. De wc staat momenteel op zijn plaats, met afvoerbuis naar de kelder. Deze zou nu, van de kelder naar buiten, moeten aangesloten worden op de riolering naast het huis.

Riolering aanleggen

Een volledige scheiding tussen het afvalwater en hemelwater. Rapport van Fluvius.

Nieuwe rioleringsbuis aanleggen

De afvoer voor het afvalwater moet verlegd worden en aangesloten worden op het vernieuwde straatriolering die aangelegd is. Tussen de afvalwaterput en de aansluiting ligt een asvalt baan waar de riolering onderdoor dient te gaan.

Riolering leggen en aansluiten voor een nieuwbouw

Ik ben op zoek naar iemand die de riolering kan aanleggen samen met wachtbuizen voor nutsvoorzieningen. Het is een nieuwe woning.

Riolering aanleggen

Riolering aanleggen in een rijwoning volgens de normen. Ook septische- en regenput aanleggen.

Riolering aanleggen in een woning

Wij hebben een woning gekocht en zoeken iemand die ons kan helpen met het correct aanleggen van de riolering. (nog niet aangesloten op riolering infrax) regenwaterput komt voor de woning. Moet afvoer van de keuken en badkamer gelegd worden naar voor, naar de afvoer. (woning wordt totaal gerenoveerd, dus in de vloerplaat kan geslepen/gekapt worden. Vrijstaande woning. Plaats genoeg langs het huis (2 kanten) om de buizen in de grond te leggen. Zowel keuken als badkamer bevinden zich tegen deze buitengevels.

Afvoer en rioleringbuizen te vernieuwen

Opnieuw aanleggen van afvoer en riolering buizen. Renovatiewerken.