Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Rioleringswerken aansluiten extra toilet bestaande vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rioleringswerken aansluiten extra toilet bestaande vernieuwen:

Rioleringswerken, aansluiten extra toilet + bestaande vernieuwen

Nieuwe afvoer voorzien om nieuw toilet te plaatsen. Oude afvoeren nakijken en herstellen. Oude put in kruipkelder aanpassen of afkoppelen.

Rioleringswerken en vloerverwarming plaatsen

Toilet aansluiten op riolering. Gasleidingen weghalen. Waterleidingen van keuken naar toilet verplaatsen over ong. 3m. Vloerverwarming steken.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik wil riolering vernieuwen en aansluiten op het net vd straat.

Scheiding afval en regenwater, aansluiten gas en aanleg oprit

Binnenkort wordt er gestart met het uitvoeren van rioleringswerken in onze straat. Omdat er op ons privé domein nog geen sprake is van een gescheiden riolering, zijn we dus verplicht om dit in orde te brengen. Omdat we op dit moment ook nog gebruik maken van stookolie, zouden we samen met het uitvoeren van de rioleringswerken ook reeds de wachtbuizen voor gas laten aanleggen zodat we in de toekomst vlot kunnen overschakelen naar aardgas. Tenslotte zouden we na de nodige afbraakwerken ook de oprit/terras opnieuw laten aanleggen. Op dit moment zijn we dus op zoek naar een aannemer die volgende werken kan uitvoeren: - openbreken oprit - aanleggen gescheiden riolering - uitvoeren voorbereidende werken gasaansluiting - aanleggen van nieuwe oprit/terras

Rioleringswerken

Greppels graven voor het leggen van buizen vanaf septische put en vanaf regenwaterput + aansluiten.