Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Rioleringswerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rioleringswerken uitvoeren:

Rioleringswerken uitvoeren

Door werkzaamheden in de straat moet heel de straat regenwater en afvalwater van elkaar moeten afkoppelen. Het zou om een 7tal huizen gaan die dit allemaal zullen moeten uitvoeren.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik wil riolering vernieuwen en aansluiten op het net vd straat.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik zou graag rioleringswerken laten uitvoeren. Nieuwe septishe put steekt al maar moet aangesloten worden.

Kleine rioleringswerken uitvoeren

Water-Link heeft vandaag de stoep opengelegd en laat me weten asap 'werken op het privéterrein' uit te moeten voeren om de rioolaansluiting te kunnen herstellen. Huis is meer dan 100 jaar oud rijhuis, riool is nog gemetst in de kelder, maar werkt prima. Aansluiting van ca. 50 à 100 cm is nodig op buis van 20 cm doormeter. Alles ligt open, gewoon van gemetste interne riool naar buis aansluiting maken: een uur of twee werk maximum. Ik heb geen interesse om heel mijn kelderriool in buis te steken.

Rioleringswerken uitvoeren

Binnenkort wordt in onze straat een nieuwe riolering aangelegd. Hierdoor worden wij verplicht te werken met een systeem van scheiding van afval - en regenwater. Ons huis is een bel-etage woning in gesloten bebouwing van voor 1999. Van het afkoppelingsbedrijf hebben wij volgende opties gehad: ofwel te werken met een systeem van pompen ( omdat ons huis onderkelderd is ), ofwel met een terugslagklep. Wij hebben hiervan reeds afkoppelingsplannen op mail. Graag hadden wij van beide voorstellen ( met pompen of met terugslagklep ) een bestek gehad.

Rioleringswerken uitvoeren en regenwaterput steken

Ik moet mijn regenwater afkoppelen van het afvalwater. Bijkomend wil ik laten bekijken hoeveel het kost om gekoppeld aan deze werken een regenwaterput te laten steken. Ik weet niet of ik deze laatste effectief zal doen, maar had me graag geïnformeerd over de kostprijs hiervan.

Rioleringswerken uitvoeren

Volledig nieuwe riolering aanleggen ,graafwerken voer ik zelf uit mits juiste begeleiding door een vakman. Graag wel iemand die ook de plannen kan tekenen die nodig zijn bij de keuring.

Rioleringswerken uitvoeren en regenwaterput steken

Het afvalwater en het regenwater moet bij ons gescheiden worden, want in onze straat gaan ze de rioleringen scheiden, waardoor onze aansluitingen aan het rioleringsnet ook gescheiden moeten zijn. Tevens dachten wij er aan om dan maar meteen ook een regenwaterput te laten steken.