Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Rookkanaal plaatsen in schouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rookkanaal plaatsen in schouw:

Rookkanaal plaatsen door buitenmuur

Plaatsen van een vaste inox buis op buiten muur voor pallet kachel.

Flexibel in schouw plaatsen

Flexibel te plaatsen in bestaand rookkanaal voor gaskachel Afmetingen flexibel: 10 cm diameter + ongeveer 10 meter in lengte. Ook een T-stuk en een afkapping op het dak.

Plaatsen dubbelwandig buis/rookkanaal van kachel tot dak

We wensen graag in bestaande woning een houtkachel aan te sluiten. Gelijkvloers, type bungalow dus direct naar zolder. Reeds opening in plafond aanwezig. De kachel komt niet direct onder het gat te staan maar 20-30cm verder. We zouden graag iemand vinden die rookkanalen kan installeren van kachel tot dak. Er is een schouw/rookkanaal aanwezig, maar niet op gelijkvloers waar kachel komt (buizen via opening in plafond). Opening komt recht uit op de schouw en is 200 op 300 cm.

Plaatsen inox rookkanaal dubbelwandig

Graag een inox rookkanaal plaatsen , dubbelwandig. Hebben momenteel een houtkachel. Graag info en advies omtrent pellet kachel.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij zijn bezig met onze bovenverdieping aan het verbouwen. Hierdoor hebben wij de schouw afgebroken die nog een asbestbuis bevatte. Deze willen wij graag zo snel mogelijk laten vervangen door een dubbelwandige inox buis voor onze kachel. Materialen zijn aan te kopen door de vakman.

Flexibel in schoorsteen van oud huis monteren

Ik zou graag een rookkanaal willen laten plaatsen. Er is al een controle uitgevoerd van de bestaande schoorsteen en is geschikt bevonden voor een flexibele pijp van 150 mm. De schoorsteen is een kleine 7 meter lang. Alles door vakman aan te kopen.

Plaatsen rookkanaal en aansluiten op kachel

Ik wil een rookkanaal laten plaatsen langs de buitengevel van de muur. Daarna zou de kachel er op aangesloten moeten worden. De lengte van de vloer tot de dakrand is ongeveer 3m50. Het betreft een huis met puntdak en het materiaal is nog niet aangekocht.

Installeren van inox rookkanaal

We zouden graag aan de zijkant van ons huis een nieuwe inox schoorsteen, rookkannaal plaatsen aan de buitenkant. Het is ongeveer 7 meter hoog. De gevel is compleet afgewerkt maar men moet dus een nieuwe opening maken.