Hoe werkt het?

Sanitaire Installaties


Op zoek naar een loodgieter in de regio voor sanitaire werken? De ervaren Casius loodgietersbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Je kan bij onze specialisten terecht voor alle sanitaire voorzieningen. Zowel voor het plaatsen van nieuw sanitair als voor vervanging of herstelling van de oude elementen. Alle sanitaire werken van het plaatsen van een toilet in de badkamer tot een kraan vervangen in de keuken. Koop je het nieuwe materiaal liever zelf aan? Geen probleem, dan wordt er een offerte opgemaakt enkel voor de installatie van het sanitair.

Bij Casius bezit elke specialist het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken om zo een duidelijk beeld van de kostprijs te krijgen.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw sanitaire werken.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor sanitair:

Zonneboiler plaatsen

Oude zonneboiler vervangen door nieuwe zonneboiler voor sanitair en warm water zuidgericht plaatsen op dakpannen.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op zuid-Oost georiënteerd pannendak. Zal gebruikt worden voor sanitair en warmwaterproductie. Het betreft een privé woning waar 2 volwassenen en 2 kinderen van 8 en 10 wonen. Momenteel boiler op gas.

Zonneboiler plaatsen

Voor sanitair warm water wil ik graag een zonneboiler plaatsen, de zonnepanelen liggen op het schuin dak in de zuidelijke richting. Huidig dak bestaat uit dakpannen. De huidige brandstof voor de warmwaterproductie is elektriciteit vandaar de overgang naar een zonneboiler.

Zonneboiler en zonnepanelen plaatsen

Zonneboiler en zonnepanelen op dakpannen plaatsen. Zou gebruikt worden voor sanitair en warm water. Momenteel mazout voor warmwaterproductie. Verwarming blijft wel op mazout.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op dakleien voor sanitair en warm water voor 3 personen. Huidige brandstof voor warm water is electriciteit.

Sanitair en CV plaatsen

Sanitair plaatsen. Ventilatie plaatsen. Complete CV installatie plaatsen. Regenwaterrecuperatie voorzien.

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen in zuidgerichte tuin. Te gebruiken voor sanitair en warm water. Momenteel gasketel voor warm water.