Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Sanitair en CV plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sanitair en CV plaatsen:

Sanitair en CV plaatsen

Sanitair plaatsen. Ventilatie plaatsen. Complete CV installatie plaatsen. Regenwaterrecuperatie voorzien.

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.

1 studioappartement voorzien van CV systeem

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds gelegd qua verwarming en sanitair. Andere is nog volledig te voorzien. 1 boiler met 3 verschillende thermostaten moet ook nog worden geplaatst.

Ferroli wandketel op gas onderhouden

Op zoek naar een specialist om een gasketel van 5 à 6 jaar oud te onderhouden. Merk en type van de ketel Ferroli Domina OASI F24-30E. CV ketel op gas met sanitair warm water.

CV-ketel en sanitair vernieuwen

Wij gaan verbouwen en alles vernieuwen. Op zoek naar een specialist voor een nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Woning van 200-220 m².

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Het betreft een open zolderappartement met twee gesloten slaapkamers en sanitair. Totale oppervlakte circa 110 vierkante meter. Alles is goed geïsoleerd. Nu is er een Cv verwarming op mazout en elektrisch toestel

Hybride warmtepomp plaatsen

CV ketel + sanitair 18 jaar oud, reeds warmtepomp/airco lucht/lucht geïnstalleerd. Zoek oplossing voor sanitair in zomer/tussenseizoen + extra verwarming in winter (huidige ketel is met gas) Nu Cv ketel gas voor sanitair en CV.Ook zonnepanelen liggen er. Airco ook aanwezig.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Een huurappartement heeft momenteel versleten gaskachel voor het sanitair water en een gasstoof als verwarming. Graag zou ik dit willen vervangen zodat het risico op CO vergiftiging verkleind wordt. De CV zou in de badkamer geplaatst moeten worden, maar daar is slecht beperkte ruimte.