Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Sanitair en verwarmingsketel installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sanitair en verwarmingsketel installeren:

Sanitair en verwarmingsketel installeren.

Sanitair en verwarming installeren in het huis. Aansluiten op riolering aan de straatkant. Afvoer en de nodige kranen installeren. Afstand tot riolering is enkele meter, huis ligt aan de straat. Daarnaast een verwarmingsketel op gas installeren, inclusief radioatoren in 3 kamers.

Zonneboiler plaatsen + 3 radiatoren in berging

Sanitair en woning is voor een bijgebouw een zonneboiler te plaatsen en 3 radiatoren plaatsen. Moet beiden in de berging geplaatst worden. De verwarming woning betreft niet de woning maar de aanbouw waar de keuken, badkamer en berging zich bevinden, badkamer 20 m³, keuken 32 m³ en berging 30 m³. We hebben geen verwarmingsketel maar wel twee propaan flessen van 46. 5 kg voor de eventuele overschakeling. Gezin bestaat uit 2 personen.

Verwarmingsketel plaatsen en leidingen leggen

Momenteel wordt alles verwarmd door middel van elektriciteit. Bedoeling is om warm water voor sanitair en bijverwarming met vloerconvectoren om te schakelen naar gas. Vloerverwarming is ook aanwezig op elektriciteit. Deze wensen we zo te behouden omdat we zonnepanelen hebben. De leidingen moet nog worden getrokken plus een binnen installatie ook.

Verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit

De brander op stookolie laat het al enkele jaren geregeld afweten. Ik overweeg een nieuwe verwarmingsketel te plaatsen voor sanitair warm water en verwarming via radiatoren. Omdat ik zonnepanelen ga (bij-)plaatsen zou ik een inschatting willen maken voor een elektrische verwarmingsketel.

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel hebben wij een Chaffoteaux & Maury Gouet Condensing 35. Sanitair + verwarming. Graag hadden we deze vervangen.

Gasketel vervangen

De oude verwarmingsketel moet vervangen worden . Het betreft een gecombineerde gasketel 28 kw met ingebouwde boiler van 50 l Belangrijk detail : We verwarmen met convectoren . We hebben een watertemperatuur nodig van min 80 ° . Het debiet van het warm sanitair water is op dit ogenblik 28 l/min bij 38° C Dit is voor ons van groot belang .

Verwarmingsketel en sanitair vervangen

Nieuwe ketel en radiatoren plus leidingen plaatsen in woning. Verwarming met lucht nu verwarming op gas.

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige ketel: GVR 140-25 gascondensatieketel van Oertli, met 2 circuits: 1 voor vloerverwarming (volledig gelijkvloers en badkamer) en 1 voor 4 radiatoren op verdiepingen + sanitair warm water in badkamer. Voorkeur: boiler i.p.v. doorstromer (of combinatie) Momenteel al een 2-tal weken geen warm water dus graag snelle installatie van een nieuwe ketel. Op aardgas.