Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Sanitaire installaties vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sanitaire installaties vernieuwen:

Sanitaire installaties vernieuwen

Doorstromer Junkers is aan vervanging toe 25jaar oud. Gebruik voor 1 persoon bad-douche keuken. Ik zou graag overschakelen op een elektrische boiler of doorstromer. De doorstromer hangt in een afgewerkte kamer, dus liefst zo weinig mogelijk breekwerken.

Loodgieter in onderaanneming

Wij zijn op zoek naar vakmensen dit voor wat betreft herstellen en aanpassen cv installaties, eveneens aanpassen sanitaire leidingen en plaatsing.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Wij gaan onze vloer opnieuw doen, en plaatsen zelf nieuwe vloerverwarming, wij willen graag een warmtepomp om zowel sanitaire installaties en het huis te verwarmen.

Nazicht van leidingen keuken badkamer

We zijn op zoek naar de vakman-loodgieter/installateur die bestaande sanitaire installaties kan analyseren en (eventueel) vervangen/herstellen. Plus gaat het over badkamer- en keukenrenovatie. Het huis is van de jaren 40 maar is in de jaren 80 gerenoveerd.

Renovatieproject van 4 appartement

Renovatieproject bestaande uit 4 appartementen voor elk appartement moeten er cv installaties voorzien worden. Voor elk appartement moeten er sanitaire installaties voorzien worden. Schachtwerk vanuit kelder naar elk appartement water/gas en afvoer sanitair/wc plannen kan je krijgen op aanvraag indien gewenst

Tulpenlaan

nieuwbouwwoning casco die moet voorzien worden van alle leidingen en sanitaire installaties, alsook sanitair.

Voor onze nieuwe badkamer en ...

Voor onze nieuwe badkamer en zolderruimte denken wij eerst aan een vernieuwde en nieuwe verwarming, alsook de behandeling van de muren en het vernieuwen van de sanitaire installaties.

leveren en plaatsen van SANITAIRE EN ...

leveren en plaatsen van SANITAIRE EN VERWARMINGSINSTALLATIE voor privé-woning in Waanrode. De installaties zijn voorzien voor plaatsing leidingen eind augustus 06. De verwarming zal gebeuren op aardgas evenals het kookfornuis in de keuken. Geen vloerverwarming. In keuken en living zullen rechtopstaande radiatoren voorzien worden, overige ruimten in traditionele radiatoren. Sanitaire toestellen: te bespreken. De werken aan de woning zijn bezig. De afwerkingen zijn voorzien voor periode augustus-november. Voor meer inlichtingen, neem contact op tel.nr 0474/648183.