Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Sanitaire werkzaamheden uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sanitaire werkzaamheden uitvoeren:

Sanitaire werkzaamheden uitvoeren

Leggen van vloerverwarming circa 160 vierkante meter. Het leggen van alle sanitaire voorzieningen (toilet,douche, keuken etc). Aansluiten van een haard op gas.

Sanitaire renovatie-klusjes

Graag zou ik offerte krijgen voor de volgende 4 werkzaamheden : - plaatsen dubbele i.p.v. enkele lavabo in badkamer (leidingen aanwezig en nieuwe dubbele lavabo aanwezig) - vernieuwen kraan aan bad (nieuwe kraan is gekocht) - plaatsen douche beneden in berging (aan en afvoer nog te voorzien, nieuwe douche aangekocht) - plaatsen zelfaanzuigende hydrofoor in garage met buitenkraan om tuin water te geven (regenput, leiding en hydrofoor aanwezig).