Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering:

Aansluiten stromend water

Voor een cliënt zoek ik een loodgieter voor het volgende: - Aansluiting van stromend water in de keuken. - Afvoer voor in de keuken. - Het toilet loopt niet door, met een camera kijken of er een obstructie is tussen het toilet en de septische put. Dus de weg vrijmaken.

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering. Afstand tot de riolering is een 2 à 3 meter.

Herstellen afvoer wc

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we het WC laten vervangen. Nu verstopt het wc regelmatig. Het WC is aangesloten op de riolering, niet op een septische put. Ontstoppen helpt slecht enkele dagen en dan is het weer verstopping. Vermoedelijk ligt het probleem in de buizen.

Reparatie septische put

Ik heb een septische put onder mijn keuken die wij eigenlijk niet gebruiken maar waar het afval van de buren in terecht komt. Op zoek naar vakman om de extreme geur te verhelpen.

Septische put herstellen

Septische put moet volledig vervangen worden dit is vastgesteld na een camera onderzoek en een onderzoek met rookmachine. Over de afmetingen heb ik geen zicht.

Regenwaterput+septische put plaatsen

In onze tuin komt een nieuw tuinhuis,voorzien van toilet/douche.Dak oppervlakte is 40m².

Septische put van kunststof herstellen of vervangen

Een septische put van kunststof heeft een scheur van ongeveer 7cm , zo’n 50cm langs de bovenkant. Men heeft mij gezegd dat dit mogelijk op te lossen is door deze te lassen. De put is langs binnen moeilijk te bereiken maar wel eventueel langs de buitenkant.

Septische put aansluiten op riolering

Mogelijkheid septische put aansluiten op riolering