Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Van stookolie naar aardgas? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Van stookolie naar aardgas.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Van stookolie naar aardgas:

Ketel op gas plaatsen Viessman of Vaillant

Momenteel stookolie voor verwarming en buthaan/propaan voor sanitair water maar we willen overschakelen naar aardgas voor beide. Liefst één toestel/brander die beide (sanitair water en verwarming) aanstuurt.

Van stookolie naar aardgas

Wij wensen onze bestaande verwarming te converteren van stookolie naar aardgas. Daarom zijn we op zoek naar een installateur met ervaring in pulserende/ventilator gasbranders, zodat de bestaande Oertli ketel kan behouden worden. Mazoutbrander vervangen. Adres zullen we geven aan de vakman bij afspraak.

Plaatsing hoogrendementsketel

Momenteel verwarmen wij met stookolie maar willen overschakelen op aardgas

Vernieuwen van Cv ketel

Nu wordt er verwarmd met stookolie en een ketel van 30-40 jaar oud, investeren in een nieuwe op aardgas lijkt dus wel verstandig, er moet ook dak en vloerisolatie komen en nieuwe ramen, deze zijn nog steeds enkel en omdat dit huis vroeger een winkel was is er een enorm raam aan de straatkant, vroeger een etalage, we weten eigenlijk niet waar te beginnen...

Installatie CV op aardgas

Huidige installatie met stookolie laten vervangen door installatie op aardgas.

Ketel vervangen door energiezuinige ketel

Ik wil mijn mazoutketel Oertli, 15 jaar oud, vervangen door een energiezuinige ketel. Er ligt geen aardgas in mijn straat, ik verwarm op stookolie. Enkel prijsindicatie voor ketel.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Huidige installatie (stookolie) dateert uit 1996. Ben er nog niet uit of ik in de toekomst met aardgas of stookolie wil gaan verwarmen. Heb sinds 2 jaar al een zonneboiler geïnstaleerd.

Scheiding afval en regenwater, aansluiten gas en aanleg oprit

Binnenkort wordt er gestart met het uitvoeren van rioleringswerken in onze straat. Omdat er op ons privé domein nog geen sprake is van een gescheiden riolering, zijn we dus verplicht om dit in orde te brengen. Omdat we op dit moment ook nog gebruik maken van stookolie, zouden we samen met het uitvoeren van de rioleringswerken ook reeds de wachtbuizen voor gas laten aanleggen zodat we in de toekomst vlot kunnen overschakelen naar aardgas. Tenslotte zouden we na de nodige afbraakwerken ook de oprit/terras opnieuw laten aanleggen. Op dit moment zijn we dus op zoek naar een aannemer die volgende werken kan uitvoeren: - openbreken oprit - aanleggen gescheiden riolering - uitvoeren voorbereidende werken gasaansluiting - aanleggen van nieuwe oprit/terras

Partners

Partners van Casius