Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Van stookolie naar aardgas? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Van stookolie naar aardgas.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Van stookolie naar aardgas:

Vervangen huidige verwarmingsketel naar aardgasketel

Vervangen verwarmingsketel van stookolie naar aardgas. Graag een aardgasketel. Aardgas is reeds aanwezig in kelder waar de ketel moet komen,

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Bestaande CV via stookolie-installatie vernieuwen en vervangen door gas. Er ligt gas in de straat maar nog niet naar de woning.

HR ketel plaatsen

Werkt nu op stookolie met een mazouttank ondergronds van 2200 liter. Er is aardgas aansluiting voorzien in de straat. Hoogrendementsketel te plaatsen die de stookolie vervangt. Radiatoren reeds aanwezig in het huis.

Vernieuwen van verwarmingsketel

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : omschakeling naar een combi cv ketel op mazout of ketel op aardgas. Momenteel verwarm ik met een mazoutketel.

Verwarmingsketel te vervangen

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : momenteel werkt de verwarmingsketel op stookolie, deze dient vervangen te worden door 1 op aardgas. Leidingen doortrekken.

Verwarmingsketel plaatsen en aardgas aansluiten

Nu met stookolie. Aardgas aansluiten + nieuwe verwarmingsketel. Graag advies wat meest ideale is.

Warmtepomp plaatsen

Wij hebben een nieuw (oud) huis gekocht. De verhuis is gepland ergens in juni 2018. De woning waar we naartoe gaan wordt nu verwarmd door mazout. Wij wensen echter over te schakelen naar een ander systeem. We weten nog niet of we al dan niet gaan verwarmen met een warmtepomp of centrale verwarming op aardgas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel hebben wij mazout ketel, wij willen graag onze ketel verwijderen en naar een andere systeem gaan, wij twijfelen tussen aardgas en elektriciteit. Als wij naar elektriciteit veranderen moeten wij alle radiatoren ook vervangen? Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout).

Partners

Partners van Casius