Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Van stookolie naar aardgas? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Van stookolie naar aardgas.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Van stookolie naar aardgas:

Ketel en radiatoren plaatsen

Heb onlangs een woning aangekocht en zou zo snel mogelijk willen omschakelen van stookolie naar aardgas. Momenteel staan er kachels in de woning die ik zou willen laten vervangen door radiatoren.

Overschakelen van stookolie naar gasinstallatie

Overschakeling van stookolie naar aardgas, er zou een gasmeter in onze voortuin geïnstalleerd worden in een kast. En dan moeten de buizen door gevel en kruipkelder zo naar kelder getrokken worden. Onze afstand van buiten naar binnen is 5 m en mag maar 3 m zijn, en daarom gaat het niet dat gasmeter binnen in kelder kan staan kan staan.

Verwarming overschakelen naar aardgas

Overschakelen van stookolie naar gas. Deze werken zouden moeten gebeuren vanaf juni.

Ketel op gas plaatsen Viessman of Vaillant

Momenteel stookolie voor verwarming en buthaan/propaan voor sanitair water maar we willen overschakelen naar aardgas voor beide. Liefst één toestel/brander die beide (sanitair water en verwarming) aanstuurt.

Van stookolie naar aardgas

Wij wensen onze bestaande verwarming te converteren van stookolie naar aardgas. Daarom zijn we op zoek naar een installateur met ervaring in pulserende/ventilator gasbranders, zodat de bestaande Oertli ketel kan behouden worden. Mazoutbrander vervangen. Adres zullen we geven aan de vakman bij afspraak.

Plaatsing hoogrendementsketel

Momenteel verwarmen wij met stookolie maar willen overschakelen op aardgas

Vernieuwen van Cv ketel

Nu wordt er verwarmd met stookolie en een ketel van 30-40 jaar oud, investeren in een nieuwe op aardgas lijkt dus wel verstandig, er moet ook dak en vloerisolatie komen en nieuwe ramen, deze zijn nog steeds enkel en omdat dit huis vroeger een winkel was is er een enorm raam aan de straatkant, vroeger een etalage, we weten eigenlijk niet waar te beginnen...

Installatie CV op aardgas

Huidige installatie met stookolie laten vervangen door installatie op aardgas.

Partners

Partners van Casius