Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Van stookolie naar aardgas? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Van stookolie naar aardgas.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Van stookolie naar aardgas:

Verwarmingsketel plaatsen op aardgas

Stookolie ketel is 17 jaar oud, wil nu ene op aardgas voor zowel ruimte verwarming als warm water.

Omschakeling van mazout naar aardgasverwarming

Brander op stookolie is versleten, moet vervangen worden door brander op aardgas. Verwarming en aansluiting boiler. Omschakelin van mazout naar aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel wordt er gebruik gemaakt van een zeer oude ketel op stookolie (ketel staat in kelder). Sanitair wordt voorzien via 2 geisers (1 in keuken op gelijkvloers en 1 in badkamer op 1ste verdieping). Bedoeling van de werken is om een ketel op aardgas te plaatsen voor zowel de verwarming als het sanitair. Aardgas is reeds aanwezig in de kelder en kan worden gebruikt. Er is een schouw aanwezig die loopt van kelder tot zolder, via de badkamer, en kan worden gebruikt voor zowel de leidingen als de rookafvoer.

Gasketel plaatsen en gas binnentrekken

Op dit moment stook ik op stookolie, graag wil ik overschakel op een ketel voor aardgas, er is nog geen gasaansluiting in de woning aanwezig. De stookolieketel zou hiernaast afgesloten moeten worden, graag contact voor advies.

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel verwarm ik met stookolie. Overschakelen op aardgas. De ketel staat in de kelder.

Hoogrendementsketel op aardgas plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De stookolie ketel moet vervangen worden door een hoogrendementsketel op aardgas. Alle nutsvoorzieningen zijn voorhanden. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Ik zoek een vakman voor het wegnemen van een bestaande verwarmingsketel op stookolie en deze te vervangen door een nieuwe verwarmingsketel op basis van aardgas.

Ketel en radiatoren plaatsen

Heb onlangs een woning aangekocht en zou zo snel mogelijk willen omschakelen van stookolie naar aardgas. Momenteel staan er kachels in de woning die ik zou willen laten vervangen door radiatoren.

Partners

Partners van Casius