Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe thermostaat installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe thermostaat installeren:

Thermostaat verwarming installeren

Thermostaat: beneden is er vloerverwarming met thermostaat. Boven zijn er echter ook nog 2 radiatoren die ik nu enkel manueel kan bedienen. Vermoedelijk heb ik hier een tweede thermostaat voor nodig (eventueel bedienbaar met een app?)

Nest Thermostaat installeren

Wij zijn op zoek naar een vakman regio Affligem die in ons pand 2 NEST thermostaten kan installeren op 2 CV / Koeling circuits. Systeem: BRINK Climate Systems, type 'Allure' (luchtverwarming op aardgas) Installatie: Week 18 mei indien mogelijk. Eventueel combineren met check-up van dit systeem, vermits dit pand net aangekocht is.

Nest thermostaat installeren

Installatie nest thermostaat op Viesman vitodens 200.

Nest thermostaat installeren

Installeren van Google Nest Thermostaat. Al aangekocht

Thermostaat installeren

Ik beschik over elektrische vloerverwarming uit de jaren '70 en zou graag een thermostaat in de woonkamer later plaatsen. Dat mag een slimme thermostaat zijn, als dat compatibel is met de verwarming.

Nest thermostaat installeren

Nest installeren op bestaande Bulex CV.

Installeren van cv op aardgas

Gewenste werken: afbreken oude mazout ketel - plaatsen de dietrich EMC - 24PLUS verwarming modulerende thermostaat met draad - geen buitenvoeler - geen apps gedoe aansluiting schouw B23 - hoogte schouw 3 meter voeren - 11 meter flexibele gasbuis leggen 4 meter grijze pvc buis 32mm voor condens afvoer

Installatie slimme thermostaat

ik wil een slim thermostaatsysteem laten installeren bij ons thuis. Op zoek naar iemand die de kranen in de kamers kan vervangen en het slimme systeem kan installeren zodat we ons huis in verschillende zones kunnen verwarmen. We hebben nog geen systeem aangekocht, dit zou gebeuren in overleg met de installateur.