Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe thermostaat installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe thermostaat installeren:

Nieuwe thermostaat installeren

Ik ben op zoek naar iemand die een thermostaat kan installeren op een Junkers boilers type: ZWE 24-4 MFKD 23.

Nest thermostaat installeren

We willen graag een Nest Thermostaat laten installeren. Materiaal en installatie.

Nest thermostaat installeren

We willen graag onze oude thermostaat vervangen door een NEST thermostaat.

Nest thermostaat installeren

Ik wil mijn oude thermostaat vervangen door een NEST thermostaat.

Nieuwe kranen en thermostaat plaatsen

Nieuwe kranen op alle chauffages plaatsen. Hiernaast ook een nieuwe thermostaat installeren.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.

Nest thermostaat installeren

ik zou de bestaande draadloze thermostaat (Buderus RC35) van de Buderus verwarmingsketel (type : Logamax plus GB 142 30, gaswandketel) willen vervangen door een draadloze NEST thermostaat. Reden : het zender bereik van de huidige thermostaat is onvoldoende, waardoor we verplicht zijn om de thermostaat binnen een cirkel van ca maximaal 5 tot 6 meter van de ketel te zetten. Betreft een gerenoveerde rijwoning. Het gewenste zenderbereik zou rond de 20 meter moeten zijn.

Installatie gas-condensatieketel ter vervanging van huidige ketel

Onze huidige verwarmingsinstallatie (op gas) dient te worden vervangen. We willen hiervoor een gascondensatieketel (zonder warmwatervat) laten installeren. Werken betreft: gascondensatieketel installeren, schouw tuberen, enkele aanpassingen aan de buizen, nieuwe thermostaat (type: smart thermostat).