Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Toilet op riolering aansluiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Toilet op riolering aansluiten:

Riolering naast de woning renoveren

Septische put en riolering tot aan straatkant vernieuwen. Huidige put is bovenaan stuk en lekt in regenwaterput. Toilet spoelt niet goed door. Toezichtsputten vervangen. Riolering bevindt zich aan buitenzijde van halfopen woning, wel gedeeltelijk onder terras met klinkers. Klinker ook terugplaatsen.

Rioleringswerken en vloerverwarming plaatsen

Toilet aansluiten op riolering. Gasleidingen weghalen. Waterleidingen van keuken naar toilet verplaatsen over ong. 3m. Vloerverwarming steken.

Toilet op riolering aansluiten

Vloer van 7-8m openbreken. Toilet aansluiten op riolering. Waterleiding bij plaatsen.

Herstellen riolering

Buis van riolering is stuk (waar toilet in uitkomt)de buis die stuk is repareren of vervangen. Het vervangen of repareren gedeelte is gedetecteerd (om niet alles open te leggen). Riolering in de tuin (zit onder grond).

Loodgieter voor woningrenovatie

Voor een woningrenovatie (74 m2 begane grond en 61 m2 op de eerste verdieping), ben ik op zoek naar een loodgieter die al het werk voor riolering en waterleidingen van A tot Z doet. Momenteel is het grootste deel van het huis afgebroken en voor het begin van de begane grond moet de leidingen van het rioolwater worden verwijderd. 1. De keuken blijft op dezelfde locatie staan 2. Het toilet op de begane grond wordt naar de andere kant verplaatst. 3. Een kamer met 8 m2 op de eerste verdieping zal worden omgezet in een badkamer.

Nieuwe riolering plaatsen

Nieuwe riolering en nieuwe toilet ( staande toilet) plaatsen en regenput.

Sanitair in badkamers en toilet installeren

Installatie van door ons aangekocht sanitair: Badkamer 1: installatie bad, wastafel, sifons, aansluiting met watertoevoeren en -afvoeren; installatie hangtoilet en aansluiting op riolering en watertoevoer Badkamer 2: installatie douche, wastafel, sifons, aansluiting met watertoevoeren Ook in het toilet is het toilet zelf te installeren en aan te sluiten op de riolering en watertoevoer. Plaatsen van nieuwe leidingen

Leiding toilet herstellen

Op een jaar tijd is ons toilet al meerdere malen verstopt geweest. Onze toiletleiding komt rechtstreeks uit op de riolering maar deze moet een lange weg afleggen maar de druk is volgens ons te laag. Dit is te herstellen of een nieuw toilet met vergruizer plaatsen indien dit de enige optie is.