Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Tweede regenput plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tweede regenput plaatsen:

Tweede regenput plaatsen

We zouden een tweede regenput willen plaatsen van 10.000lt of 15.000lt. Ook aansluiten aan 1ste regenput en aan leidingen naar huis toe.

Installeren tweede regenwaterput

Wij hebben een woning van 2008 en zouden graag een 2 de regenput steken. Onze eerste regenput is 7500 liter maar we zouden graag een 2 de betonnen bij plaatsen van 10 000 liter. Dit graag met het principe van de communicerende vaten tussen de beide. De regenput nu is aangesloten op de wc's en de bewatering voor de tuin en wasmachine. We hebben een half open bebouwing. De regenput ligt deels onder ons terras.

Regenwaterput vergroten of tweede plaatsen

Ik ben aan het verbouwen en heb een kleine (oude) regenput (geen idee van de exacte capaciteit). Graag zou ik de regenput vergroten of een tweede regenput er naast leggen en hierover wat meer advies krijgen.