Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vaatwasser installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vaatwasser installeren:

Diverse sanitaire werken

In onze nieuwe woning is de mogelijkheid voorzien voor het plaatsen van een bijkomende douche (zie foto’s). De betegeling zullen we zelf doen, maar wij zoeken iemand die daarna - de douchebak (80x80cm) kan plaatsen, - de sifon/afvoer kan aansluiten en - de mengkraan (15cm) kan monteren. Wij willen in onze keuken een smalle vaatwasser plaatsen:in een keukenkast van 56cm breed (zie foto’s) Uit te voeren werken: - Installeren kraan en afvoer - Plaatsen en aansluiten.

Vaatwasser installeren

Onderbouw vatwasser installeren en aansluiten.

Sanitaire werken in keuken

We zijn bezig met een nieuwe keuken te plaatsen, maar het water loopt niet goed weg. Bij onze oude keuken was dit ook al het geval. Maar we hebben de indruk dat het er erger op wordt. En we willen dit zeker in orde brengen vooraleer we onze vaatwasser installeren.

Boiler installeren, stopcontacten afwerken en mogelijks vaatwasser repareren

De boiler van de keuken is stuk . Aankopen + installeren van nieuwe boiler. 6 Stopcontacten afwerken : er is iets mis met het stopcontact van de badkamer. Daarnaast moeten er plakketjes op schakelaars gezet worden. wij hebben de plakketjes. De vaatwasser geeft een foutmelding voor warm water, bekijken of dit kan gerepareerd worden, of we een nieuwe moeten kopen.

Vaatwasser installeren

Vaatwasser installeren. Ongeveer 1-2m naast pompbak met watervoorziening en afvoer. Moeten waarschijnlijk wel gaten geboord worden in de kasten ertussen voor de leidingen.

Installeren van vaatwasser

Zouden een vaatwasser willen laten installeren in onze bestaande keuken. Onze huidige installateur werkt enkel met Miele nu blijkt dat de beschikbare diepte maar 56 cm is en voor Miele is dat minimum 57 cm. Andere merken hebben machines met een kleinere inbouwdiepte o.a. Bosch, Siemens, Bedoeling is om machine te installeren met de nodige water, afloop en elektriciteitsaansluiting.

Aansluiten vaatwasser en hiervoor aan en afvoer water installeren

Ik zou graag een vaatwasser installeren in mijn keuken, maar omwille van plaatsgebrek zijn de opties beperkt. Omwille hiervan is het in mijn ogen beter om een expert de mogelijkheden te laten bekijken.

Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken

We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. We hebben nu GEEN vaatwasser. Vandaar we graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een installateur. We willen ook dat de front van de bestaande kast op de voorzijde van de vaatwasser komt. (dit is een must) We willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.