Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vernieuwen afvoerbuizen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen afvoerbuizen:

Vernieuwen van afvoerbuizen

Onder de oprit zitten er kapotte buizen van de afvoer. Er is al een lekdetectie gebeurd alles moet worden vernieuwd. De oprit is met kiezel steentjes er is graafwerk bij. Ongeveer 20 meter.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Afvoerbuizen wc vernieuwen

De afvoer buizen van de wc vernieuwen. De wc verstopt heel de tijd. Oprit openbreken en buizen vervangen van de wc tot de riool.

Afvoerbuizen sanitair in kelder vervangen

De afvoeren zijn niet fatsoenlijk gelegd in kelder en wil die vernieuwen zodat er voldoende afwatering is. Het gaat om een 6 tal meter afvoer toilet en een 8 tal meter voor afvoer van keuken en badkamer

Vernieuwen afvoerbuizen

Een oud huis en de afvoerbuizen moeten vervangen en gescheiden worden .

Nazicht afvoerbuizen naar riool op oprit

Ik wil in de toekomst mijn oprit vernieuwen. Mijn huis is van 1939 dus het lijkt mij verstandig om eerst alles onder de grond te laten nakijken !!! Nazicht putten en afvoerbuizen , septische put.

Vernieuwen van afvoerbuizen toiletten

Ik zou graag alle afvoerbuizen van de toiletten in mijn restaurant volledig vernieuwen. Hier komt waarschijnlijk ook wat breekwerk bij te pas.

Verstevigen of vernieuwen afvoerbuizen riolering

Huis heeft 1/2 een kruipkelder met stenen rioleringsbuizen en achteraan 1/2 geen kelder. Deze buizen zijn mogelijk in slechte staat. Binnenin de huidige buizen of voor vernieuwing van de buizen.