Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vernieuwen verwarming en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vernieuwen verwarming en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen verwarming en sanitair:

Verwarmingsketel plaatsen

Ik heb momenteel een gas boiler voor de verwarming van ons huis. Die is oud en is 16 jaar oud. Merk Vaillant , type Turbomax plus VUW BE 282/2-5H, 16 jaar oud Alle radiatorkranen zijn manueel bedienbaar. Hieronder mijn voorstel/vragen De acht manuele kranen zou ik vernieuwen door automatische. Type Honeywell HR92. Is dit de goede keuze? De thermostaat zou ik vervangen door een honeywell evohome, laatste versie, programmeerbaar voor verschillende zones. Die thermostaat zou ik ophangen aan de muur in onze centrale woonplaats. Is het aan te raden mijn gas boiler van vaillant te vernieuwen?

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie

Vervanging van oude mazout ketel (55kw) die dient voor de verwarming van 2 woningen. Woning 1 is voorzien van radiatoren en heeft dubbel glas, geïsoleerd dak, maar geen muurisolatie. Heeft warm water via een elektrische boiler. Woning 2 is voorzien van muurverwarming, dubbel glas, geïsoleerd dag en een goede muurisolatie. De mazoutketel moet woning 2 van warm water voorzien via een zonneboiler en mag eventueel uitgerust worden met een combi-zonneboiler voor de verwarming.

Vernieuwen van verwarming

Volledige installatie in half open bebouwing met 15 radiatoren. Er liggen nog leidingen maar ik weet niet of die nog kunnen gebruikt worden. Het huis is gedeeltelijk afgebrand ik weet niet of er nog elementen kunnen gebruikt worden. Verwarming op progaan. Er is brand geweest in de woning.

Renovatie van de verwarmingsinstallatie

Wij willen onze verwarming vernieuwen. Oude chauffages verwijderen en nieuwe chauffages plaatsen ofwel vloerverwarming (eetplaats, hall, badkamer, 5 kamers). Nieuwe liedingen dienen ook doorgetrokken te worden en plaatsing van verwarming op andere plaatsen.

Oude ketel vernieuwen

Gaat over een heel oude ketel die moet vervangen worden. Verwarming voor 7 kamers +- 140 m² met aardgas.

Vernieuwen van complete CV installatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Overgaan van elektrische verwarming met accumulatoren naar een centrale verwarming. Tevens aanpassing van de elektrische boiler naar een zonneboiler Renovatie op aardgas.

Vernieuwen complete CV installatie

Vervangen elektrische verwarming in hout skeletbouw Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren, Infrarood panelen Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Verwarmingsketel te vernieuwen op gas

Momenteel zijn er twee werkende installaties: een gas doorstroomboiler voor warm water en gasketel voor verwarming, beide 20 jaar oud. (op het gelijkvloers geïnstalleerd) (Zonneboiler, condensatieketel, wampte pomp, ...? ) Er is een groot dak georiënteerd op het Zuid-Westen.

Partners

Partners van Casius