Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vernieuwen verwarming en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vernieuwen verwarming en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen verwarming en sanitair:

Vernieuwen van CV installatie

Vervanging Stookoliebrander na 20 jaar, slecht rendement, veel verbruik. Ook zwembad is aangesloten op centrale verwarming, en dus bij begin seizoen wordt het opgewarmd. Daarna neemt een warmeluchtpomp over.

Vernieuwen centrale verwarming

Centrale verwarming op aardgas installeren

Vernieuwen van gasverwarming

Onze Brink gasverwarming werkt niet meer. Onze gasman heeft onze een nieuwe aangeraden maar we staan open voor andere voorstellen dan Brink. We zouden ook Graag onze kamers elk apart via ipad/iphone aansturen om warmte af te geven... Aangezien het winter is zijn we dringend op zoek naar verwarming maar dit is duur dus willen we alle opties overwegen. Een verwarming koop je ook niet ieder jaar aan. Nu hebben we houtkachel en gashaard maar smorgens is het maar fris om op te staan met 10 graden... Misschien ook goed om te weten dat we zonnepanelen hebben.

Renovatie appartement Gent

Onlangs een appartement gekocht in Gent en we willen die renoveren (keuken, badkamer, boiler).Badkamer: vernieuwen van leidingen , sanitair, tegelwerk en vloerwerk, meubelen. Keuken : uitbreken van muur om een open keuken te maken, nieuwe kasten , tegelwerk, leidingen en vloer. Verwarming op gas : totale vernieuwing. Electriciteit : totale renovatie. Appartement is 120m².

Vernieuwen verwarming en sanitair

Wij willen een oude woning totaal renoveren en willen centrale verwarming voorzien. Graag hadden wij hiervoor verschillende prijsoffertes opgevraagd.Verwarming op gas. Leidingen te vernieuwen.

Vernieuwen ketel centrale verwarming

Verwijderen van oude ketel en elementen en plaatsing van nieuwe ketel met elementen in renovatie project.Nu verwarming op mazout en om te schakelen naar gas.

Verwarmingsketel vernieuwen

Nieuwe verwarming ketel plaatsen en radiator aan passen

Nieuwe CV op aardgas

Totaal renovatie, volledig vernieuwen van centrale verwarming. Woning totaal bewoonbare opp 370m². momenteel mazout dit te vervangen door gas.

Partners

Partners van Casius