Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vernieuwen verwarming en sanitair" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen verwarming en sanitair:

Leidingen aardgas naar binnen doortrekken

We gaan onze verwarming vernieuwen en willen hiervoor de leidingen naar binnen doortrekken.

Vernieuwen aardgasketel

We zoeken een vakman voor de installatie van een nieuwe verwarmingsketel (zowel voor water als verwarming) . Op aardgas. Is voor een huis.

Stookolieketel De Dietrich herstellen of vernieuwen

De verwarming is defect, brander Baltur Syncron zuigt geen stookolie meer aan. De ketel is van het merk de Dietrich. Ik zoek een loodgieter om dit te herstellen of eventueel de installatie te vervangen.

Vernieuwen van verwarming

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel hebben we mazout. Ik ben op zoek naar alternatieven maar weet niet goed welke oplossing voor ons huis de betere is.

Nieuwe verwarming plaatsen

Ik heb bestaande elektrische verwarming met convectoren, maar dit is erg duur. graag advies voor een zuiniger systeem, vernieuwen van de verwarming.

Lucht warmtepomp te vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik heb zonnepanelen. Ik heb geen centrale verwarming. Mijn huis is onlangs geïsoleerd (dak, dubbel glas en gevelisolatie (+/- 14 cm). Huis is van 1930. Het zou gaan om 4 à 5 ruimtes = naargelang de prijs. Ik heb reeds een BENO-pas (reeds twee werken uitgevoerd in 2017). De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Verwarmingsketel plaatsen

Ik heb momenteel een gas boiler voor de verwarming van ons huis. Die is oud en is 16 jaar oud. Merk Vaillant , type Turbomax plus VUW BE 282/2-5H, 16 jaar oud Alle radiatorkranen zijn manueel bedienbaar. Hieronder mijn voorstel/vragen De acht manuele kranen zou ik vernieuwen door automatische. Type Honeywell HR92. Is dit de goede keuze? De thermostaat zou ik vervangen door een honeywell evohome, laatste versie, programmeerbaar voor verschillende zones. Die thermostaat zou ik ophangen aan de muur in onze centrale woonplaats. Is het aan te raden mijn gas boiler van vaillant te vernieuwen?

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie

Vervanging van oude mazout ketel (55kw) die dient voor de verwarming van 2 woningen. Woning 1 is voorzien van radiatoren en heeft dubbel glas, geïsoleerd dak, maar geen muurisolatie. Heeft warm water via een elektrische boiler. Woning 2 is voorzien van muurverwarming, dubbel glas, geïsoleerd dag en een goede muurisolatie. De mazoutketel moet woning 2 van warm water voorzien via een zonneboiler en mag eventueel uitgerust worden met een combi-zonneboiler voor de verwarming.

Partners

Partners van Casius