Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vernieuwen verwarming en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vernieuwen verwarming en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen verwarming en sanitair:

Boiler herstellen of vernieuwen

Ik heb verwarming met mazout. De druk kwam op 4, waardoor het lekte aan de drukmeter. Volgens een hersteller is er een barstje of scheurtje in mijn boiler. De boiler werd afgesloten en nu heb ik nog koud water en kan ik de verwarming van de radiatoren aanzetten.

Vernieuwen van CV verwarming

Bij de renovatie van onze recent gekochte woning zouden wij ons huis willen verwarmen op gas én aanvullend met hout. De kachel (thermohaard) zou ook het water bijkomend kunnen opwarmen (edilkamin).

Vernieuwen van verwarming van mazout naar gas

Het verwijderen van de mazoutketel in de kelder met alles wat erbij hoort - brander muurtje We hebben al een gasaansluiting in de woning in een andere ruimte (ook kelder)

Vernieuwen van verwarming en ook omschakeling

Ik wil graag overstappen naar een gasketel

Vernieuwen van centrale verwarming

Nieuwe centrale verwarming installatie plaatsen op gas.

Leidingen van verwarming vernieuwen

Wij hebben een ouder huis opgekocht. De leidingen aan de verwarming kloppen enorm hard, dit stoort ons wat. Zeker op de eerste verdieping is het soms echt geklop om van wakker te worden. Ook de "kranen" van de radiotors zijn onduidelijk en onleesbaar. We vroegen ons af wat we hieraan zouden kunnen doen? En of we eventueel de leidingen moeten hernieuwen?

Verwarming installeren

Ik had graag een vakman langs laten komen om te bekijken om mijn verwarming te laten vernieuwen. Weet niet goed of ik nog mazout wil behouden of nieuwe gas aanleggen.

Vernieuwen van CV installatie

Vervanging Stookoliebrander na 20 jaar, slecht rendement, veel verbruik. Ook zwembad is aangesloten op centrale verwarming, en dus bij begin seizoen wordt het opgewarmd. Daarna neemt een warmeluchtpomp over.

Partners

Partners van Casius