Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vernieuwen verwarming en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vernieuwen verwarming en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen verwarming en sanitair:

Vernieuwen van verwarming

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel hebben we mazout. Ik ben op zoek naar alternatieven maar weet niet goed welke oplossing voor ons huis de betere is.

Nieuwe verwarming plaatsen

Ik heb bestaande elektrische verwarming met convectoren, maar dit is erg duur. graag advies voor een zuiniger systeem, vernieuwen van de verwarming.

Lucht warmtepomp te vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik heb zonnepanelen. Ik heb geen centrale verwarming. Mijn huis is onlangs geïsoleerd (dak, dubbel glas en gevelisolatie (+/- 14 cm). Huis is van 1930. Het zou gaan om 4 à 5 ruimtes = naargelang de prijs. Ik heb reeds een BENO-pas (reeds twee werken uitgevoerd in 2017). De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Verwarmingsketel plaatsen

Ik heb momenteel een gas boiler voor de verwarming van ons huis. Die is oud en is 16 jaar oud. Merk Vaillant , type Turbomax plus VUW BE 282/2-5H, 16 jaar oud Alle radiatorkranen zijn manueel bedienbaar. Hieronder mijn voorstel/vragen De acht manuele kranen zou ik vernieuwen door automatische. Type Honeywell HR92. Is dit de goede keuze? De thermostaat zou ik vervangen door een honeywell evohome, laatste versie, programmeerbaar voor verschillende zones. Die thermostaat zou ik ophangen aan de muur in onze centrale woonplaats. Is het aan te raden mijn gas boiler van vaillant te vernieuwen?

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie

Vervanging van oude mazout ketel (55kw) die dient voor de verwarming van 2 woningen. Woning 1 is voorzien van radiatoren en heeft dubbel glas, geïsoleerd dak, maar geen muurisolatie. Heeft warm water via een elektrische boiler. Woning 2 is voorzien van muurverwarming, dubbel glas, geïsoleerd dag en een goede muurisolatie. De mazoutketel moet woning 2 van warm water voorzien via een zonneboiler en mag eventueel uitgerust worden met een combi-zonneboiler voor de verwarming.

Vernieuwen van verwarming

Volledige installatie in half open bebouwing met 15 radiatoren. Er liggen nog leidingen maar ik weet niet of die nog kunnen gebruikt worden. Het huis is gedeeltelijk afgebrand ik weet niet of er nog elementen kunnen gebruikt worden. Verwarming op progaan. Er is brand geweest in de woning.

Renovatie van de verwarmingsinstallatie

Wij willen onze verwarming vernieuwen. Oude chauffages verwijderen en nieuwe chauffages plaatsen ofwel vloerverwarming (eetplaats, hall, badkamer, 5 kamers). Nieuwe liedingen dienen ook doorgetrokken te worden en plaatsing van verwarming op andere plaatsen.

Oude ketel vernieuwen

Gaat over een heel oude ketel die moet vervangen worden. Verwarming voor 7 kamers +- 140 m² met aardgas.

Partners

Partners van Casius