Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vernieuwen verwarming en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vernieuwen verwarming en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen verwarming en sanitair:

Vernieuwen van verwarming

Volledige installatie in half open bebouwing met 15 radiatoren. Er liggen nog leidingen maar ik weet niet of die nog kunnen gebruikt worden. Het huis is gedeeltelijk afgebrand ik weet niet of er nog elementen kunnen gebruikt worden. Verwarming op progaan. Er is brand geweest in de woning.

Renovatie van de verwarmingsinstallatie

Wij willen onze verwarming vernieuwen. Oude chauffages verwijderen en nieuwe chauffages plaatsen ofwel vloerverwarming (eetplaats, hall, badkamer, 5 kamers). Nieuwe liedingen dienen ook doorgetrokken te worden en plaatsing van verwarming op andere plaatsen.

Oude ketel vernieuwen

Gaat over een heel oude ketel die moet vervangen worden. Verwarming voor 7 kamers +- 140 m² met aardgas.

Vernieuwen van complete CV installatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Overgaan van elektrische verwarming met accumulatoren naar een centrale verwarming. Tevens aanpassing van de elektrische boiler naar een zonneboiler Renovatie op aardgas.

Vernieuwen complete CV installatie

Vervangen elektrische verwarming in hout skeletbouw Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren, Infrarood panelen Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Verwarmingsketel te vernieuwen op gas

Momenteel zijn er twee werkende installaties: een gas doorstroomboiler voor warm water en gasketel voor verwarming, beide 20 jaar oud. (op het gelijkvloers geïnstalleerd) (Zonneboiler, condensatieketel, wampte pomp, ...? ) Er is een groot dak georiënteerd op het Zuid-Westen.

Boiler herstellen of vernieuwen

Ik heb verwarming met mazout. De druk kwam op 4, waardoor het lekte aan de drukmeter. Volgens een hersteller is er een barstje of scheurtje in mijn boiler. De boiler werd afgesloten en nu heb ik nog koud water en kan ik de verwarming van de radiatoren aanzetten.

Vernieuwen van CV verwarming

Bij de renovatie van onze recent gekochte woning zouden wij ons huis willen verwarmen op gas én aanvullend met hout. De kachel (thermohaard) zou ook het water bijkomend kunnen opwarmen (edilkamin).

Partners

Partners van Casius