Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vernieuwen verwarmingsinstallatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen verwarmingsinstallatie:

Vernieuwen verwarmingsinstallatie

Verwarmingsinstallatie moet vernieuwd worden. Ik wens gas te gebruiken. Nieuwe verwarmingsketel met condensatieketel. Radiators ook voor op het eerste verdiep, twee slaapkamers en de hal beneden.

CV-ketel en sanitair vernieuwen

Wij gaan verbouwen en alles vernieuwen. Op zoek naar een specialist voor een nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Woning van 200-220 m².

Verwarmingsinstallatie vernieuwen

Bestaande Elco Glockner zonneboiler, met buizensysteem is aan vervanging toe. Reeds aangesloten op mazout verwarmingsketel voor bijverwarming. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig. Opties voor nieuwe installatie in overleg met vakmannen, warmtepomp of nieuwe zonneboiler.

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie

Vervanging van oude mazout ketel (55kw) die dient voor de verwarming van 2 woningen. Woning 1 is voorzien van radiatoren en heeft dubbel glas, geïsoleerd dak, maar geen muurisolatie. Heeft warm water via een elektrische boiler. Woning 2 is voorzien van muurverwarming, dubbel glas, geïsoleerd dag en een goede muurisolatie. De mazoutketel moet woning 2 van warm water voorzien via een zonneboiler en mag eventueel uitgerust worden met een combi-zonneboiler voor de verwarming.

Renovatie van de verwarmingsinstallatie

Wij willen onze verwarming vernieuwen. Oude chauffages verwijderen en nieuwe chauffages plaatsen ofwel vloerverwarming (eetplaats, hall, badkamer, 5 kamers). Nieuwe liedingen dienen ook doorgetrokken te worden en plaatsing van verwarming op andere plaatsen.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Vernieuwen van huidige verwarmingsinstallatie op combinatie mazout/hout.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Onderhoudsverslag door bulex stelt dat een nieuwe installatie wenselijk is. Op dit moment is de 3-wegskraan met servomotor stuk. Gezien de ouderdom is aangeraden om in plaats enkel dit stuk te vernieuwen, te overwegen om een volledig nieuwe installatie te realiseren. Op dit moment is er geen verwarming in woning - dringend dus! Vloerverwarming, gecombineerd met warmwaterwarmer ...

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie: Mogelijk om nieuwe te plaatsen voldoet niet meer aan Europees normen. Nieuwe ketel te plaatsen, de huidige is 28 jaar oud en willen geen onderhoud meer doen.