Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen afvoerbuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen afvoerbuis:

Lekkende gres afvoerbuis vervangen in de kelder

In de kelder van het huis loopt een gres afvoerbuis, die lekt waar de stukken aan elkaar gekoppeld zijn. Dit lek is vroeger al eens hersteld, door er extra mortel op te smeren, maar lekt nu terug. Het is niet duidelijk waarvan de buis afkomstig is dus het achterste gedeelte zal moeten blijven zoals het is. Waar de buis richting riolering gaat is ze reeds vervangen door een PVC buis.

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Afvoer WC vervangen

afvoer wc op 1e verdieping verstopt; wellicht moet de afvoerbuis vervangen worden.

Oude afvoerbuis badkamer en wc vervangen

De huurder meld mij dat hij reeds 3 x wc heeft moeten laten ontstoppen en zegt dat er een constructie fout is in de afvoerbuizen ( huis van de jaren 1930). Eventueel vloer uitbreken en nieuwe buizen vervangen.

Afvoerbuis toilet vervangen

Afvoerbuis toilet vervangen. Over 2 meter een buis (ligt ong. 50 cm diep) opgraven en vervangen.

Nieuwe geiser op gas plaatsen

Wij willen onze ouder gasgeiser met waakvlam vervangen door een gasgeiser met gesloten systeem. We wonen op het vijfde en hoogste verdiep van een appartementsgebouw dus de aan- en afvoerbuis kan door het plat dak. Deze buis kan ook door gemeenschappelijk schouw komen. De geiser wordt enkel gebruikt voor warm water bad en lavabo dus veel vermogen is niet nodig.

Afvoerbuis in kelder vervangen

Ik heb in mijn kelder een grote oude afvoerbuis, wat dit juist van materiaal is weet ik niet, deze zou ik graag laten vervangen. Nu is er ook af en toe een stinkende geur in de kelder.

Koperen waterleiding en afvoerleiding vernieuwen

Ik wil een koperen waterleiding laten vernieuwen en een afvoer laten vervangen. De koperen leiding is zo'n 5 meter met daarin 5 hoekjes van 90° De afvoerleiding is hetzelfde en dient voor de darm van een wasmachine welke dan uiteindelijk moet uit komen in een afvoerbuis van 4cm diameter. , waarvoor dan een verval nodig is.