Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen CV installatie? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen CV installatie.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen CV installatie:

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Vervangen van huidige CV installatie Ideal Standard Altais AR (8/ 32 kw) met boiler (20 jaar oud), Situatie: Vrijstaand huis (hout stapelbouw), gezin 3 personen, dubbele regendouche die gelijktijdig wordt gebruikt. Vloerverwarming hal, keuken, salon als hoofdverwarming, overige vertrekken radiatoren met thermostaat. In de winter wordt ook met een houtkachel bijverwarmd. Nest thermostaat. Vernieuwen voor gelijkwaardige of modernere installatie

Vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride

De bestaande niet-condenserende gasketel moet vervangen worden door een gascondensatieketel of een hybride warmtepomp-aardgasketel. Daarnaast is er ook een zonneboiler aangesloten, die zichzelf stuurt om sanitair warm water en CV-water te gebruiken. De woning beschikt ook over zonnepanelen (elektriciteit) In de woning (4 pers) zijn een stortbad frequent gebruik en een ligbad (minder gebruik) aanwezig. Alles bevind zich op gelijkvloers in de garage. De schouw is nog niet aangepast (6 - 7 meter)

CV op gas vervangen door pelletkachel

Een CV op gas in prima staat vervangen door CV pelletkachel.

Gaslek CV installatie repareren

Na een onderhoud van onze Bulex CV ketel blijkt dat er een gaslek in de installatie aanwezig is. Wellicht moet er een kraan of een deel van de installatie vervangen worden.

Verwarmingsketel plaatsen

Oude CV van het merk Chappée vervangen door een compacte condensatieketel op de zolder. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Kranen vervangen van verschillende appartementen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van de kranen van 9 appartementen. Er zijn 2 kranen per appartement. Indien de werken goed zijn uitgevoerd kunnen we nog beroep doen op u voor het onderhoud van de CV van het gebouw.

Complete CV installatie vervangen

Ketel en boiler moeten vervangen versleten. Brander en ketel zijn niet meer af te stellen en lekken dus moeten vervangen worden. Van binnenkomen mazout tot verdelen verschillende radiatoren. Vloerverwarming is aanwezig. Stookolie (mazout).

Bestaande CV ketel vervangen door condensatieketel

Bestaande cv ketel vervangen door condensatieketel en radiators nakijken. Misschien aan vervanging aan toe.

Partners

Partners van Casius