Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen CV installatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen CV installatie:

Complete CV installatie plaatsen voor vloerverwarming

We gebruiken momenteel een Hansa HVS installatie (brander en warmwaterboiler) voor vloerverwarming. De installatie is ± 20 jaar oud maar door een lek in de boiler zouden we de installatie willen laten vervangen. Er is water in de vloer ingedrongen. Graag iets zuinig en milieuvriendelijk.

Complete CV installatie leggen

Bestaande gasketel Vaillant VK4 (tbv warm water en radiatoren in één ruimte) vervangen. Eventueel in combinatie met aanpassing/vervanging ketel voor heteluchtverwarming. Volume woning ca 2500m³.

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Vervangen cv ketel op gas. Vervangen sommige radiatoren Vernieuwen sanitair van warm en koud water In een woning.

Vervangen van installatie CV door warmtepomp

Het betreft de renovatie van een loft (in een bestaand gebouw) van ongeveer 250m² oppervakte. verneiuwing van CV instalaltie. moet vloerverwarming worden met lucht warmtepomp.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Wil mijn oude mazout ketel vervangen door Hybride lucht waterpomp met CV gas . Ik heb nog ook reeds nieuwe chauffage geplaatst beneden in de living en de keuken van jaga met koperen lamellen . Boven zijn het nog steeds de oude chauffages . Zeer nodig voor verwarming +/-65°C Heb reeds warmte pomp boiler voor mijn warm water voor de badkamer. Het gaat om een alleenstaand huis van 120m²

Gasinstallatie te plaatsen

Ik heb een huis gekocht wat nog op mazout installatie draait. Ik zou deze graag hebben vervangen door een CV installatie en alles aangesloten en werkend gemaakt hebben. Graag advies.

Vervangen van huidige ketel door pelletketel

Vervangen van cv ketel door pelletketel.

Complete CV installatie plaatsen

Bestaande leidingen vervangen en nazien of de radiatoren moeten vervangen worden om beter rendement te halen. De installatie is van 1970. Gasketel is Radson ehre 29. 9 kw van 2002. Graag een nieuwe cv installatie plaatsen.

Partners

Partners van Casius