Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen CV installatie? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen CV installatie.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen CV installatie:

Elektrische accumulatie kachels vervangen door cv

Elektrische accumulatiekachels vervangen door CV. Ongeveer een 7 tal radiatoren. Graag een prijsofferte-advies.

CV installatie vernieuwen

Cv werkt nu op mazout, brander is stilaan aan vervanging toe. Warm water is nu apart via elektrische boiler. Weet nog niet of ik ga kiezen voor mazout of gas. Ik wens een offerte voor het vervangen van de huidige brander door een energiezuiniger nieuwe, zowel voor gas als voor mazout, zowel met of zonder ingebouwde boiler voor sanitair water.

Vervangen CV installatie

We zijn op zoek naar een stillere installatie. Er ligt geen gas in de straat, maar mss willen we opteren om over te schakelen en een gastank laten plaatsen. Vandaar graag een prijs voor nieuwe mazoutbrander en voor een volledige nieuwe gasinstallatie met boiler. Dit voor vloerverwarming.

CV vervangen door condensatieketel

We wensen het toestel van de CV te vervangen door een condensatieketel.

CV ketel vervangen en verplaatsen

Ik heb nu en cv ketel op de vloer maar wil een wandmodel maar ergens anders.

Vervangen cv installatie

Vervangen van bestaande, oude cv-installatie, bij voorkeur mét recht op premies.

CV installatie vervangen

Vervangen van een gasinstallatie, dit met mobiele thermostaat

Renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen

Vanaf volgende zomer willen wij onze woning totaal renoveren maar vermoedelijk met behouden van de betonplaat aangezien de woning volledig op de gelijkvloers is. Hierbij zouden we vloerisolatie plaatsen en de bestaande leidingen vervangen van CV en afvoer. In de living en slaapkamers zijn het nu convectoren in putten. In de keuken, gang, toilet etc meer zijn het convectoren hangend aan de muur. Wij zijn op zoek naar alternatieven om onze woning opnieuw up to date te krijgen op gebied van verwarming. Grond oppervlakte is ongeveer 250 m².