Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen CV installatie? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen CV installatie.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen CV installatie:

Vervangen Radson ketel door condensatieketel

Vervangen Radson CV (1997) die nog prima werkt maar rendementsverlies heeft, tesamen met Junkers warmwaterketel (eveneens 1998) door 1 condensatieketel. Met aardgas.

HR ketel of condensatieketel plaatsen in appartement

De cv pomp van ons huidige toestel is defect, daarom zijnen we de afweging aan het maken eventueel het volledige toestel te vervangen. Wij wonen in een appartement van 10 jaar oud op het gelijkvloers. De oppervlakte is ongeveer 80 m². Op aardgas.

Condensatieketel plaatsen

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe (condensatieketel). De oude ketel zorgt momenteel ook voor het warm water. Weet nog niet of ik voor het warm water een elektrische boiler kies (+zonnepanelen) of niet. Gedeelte van de woning heeft vloerverwarming (aftakking gebeurd op de cv leiding) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Onderhoud en herstel expansievat CV

Ik heb een CV-ketel (gas) van het merk Wolf, hiervoor zou het onderhoud moeten gebeuren (met attest) en ook het expansievat moet vervangen worden(er zit een lek in het lucht-gedeelte)

Vervangen expansievat

Cv ketel verlies al na een dag waterdruk. Waarschijnlijk is het expansievat defect.

Huidige cv ketel vervangen

De huidige CV ketel is zeer oud. 1 maand geleden een onderhoud gekregen, maar functioneert niet meer zoals het hoort. De ketel vervangen door nieuwe ketel. Het water dat eruit komt is niet 'warm warm'. Verwarming op gas.

Huidige cv ketel vervangen naar een warmtepomp

Huidig een CV ketel op gas met een boiler van 200 l graag vervangen naar een warmtepomp. Verwarming op gas

Warmtepomp installeren

Bestaande cv stookolie vervangen door een geschikte warmtepomp. Geen vloerverwarming maar radiatoren. Tweewoonst dus twee circuits

Partners

Partners van Casius