Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen CV installatie? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen CV installatie.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen CV installatie:

Vervangen van huidige ketel door pelletketel

Vervangen van cv ketel door pelletketel.

Complete CV installatie plaatsen

Bestaande leidingen vervangen en nazien of de radiatoren moeten vervangen worden om beter rendement te halen. De installatie is van 1970. Gasketel is Radson ehre 29. 9 kw van 2002. Graag een nieuwe cv installatie plaatsen.

Buizen vervangen van de centrale verwarming

Er is een lekkage vastgesteld in de ondergrondse buizen van de cv. Deze moeten worden vervangen.

Vervangen gaskachels door centrale verwarming

Appartement van 50 m² wordt verwarmd door gaskachel type C die op zijn einde loopt. De gaskachel te vervangen door cv of door nieuwe gaskachel.

Complete CV installatie met nieuwe HR ketel

Onze huidige gasketel is 25 jaar oud en werkt nog ok (rendement 90. 5 %), maar we willen nu een zuinigere condensatieketel plaatsen en de huidige boiler vervangen (er zit nog een 2 de recentere boiler in een vernieuwd deel van het huis voor de 2de badkamer). Hiervoor moet waarschijnlijk ook de thermostaat en dergelijke aangepast worden.

Thermostaten Bulex ketel vervangen

Op onze cv ketel zijn thermostaten die vervangen moeten worden. Het is een cv ketel van Bulex en moet met twee thermostaten vervangen en nog enkele andere kleine vervangingen. Staan momenteel in storing.

CV op aardgas plaatsen

Het gaat om een half open bebouwing van 90 m2 woonoppervlakte. Op moment is het huis op gelijkvloer verwarmt door twee gaskachel. Op eerste verdiep is op deze ogenblik geen verwarming aanwezig. De gaskachels willen wij vervangen door en cv ketel en 5 radiatoren. Deze klus zou liefst in juni 2018 gebeuren.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Bestaande CV via stookolie-installatie vernieuwen en vervangen door gas. Er ligt gas in de straat maar nog niet naar de woning.

Partners

Partners van Casius