Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen van doorstroom boiler op gas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van doorstroom boiler op gas:

Vervangen van doorstroom boiler op gas

Mijn gasgeiser (doorstromer) werkt niet meer,heb dus geen warm water meer.Deze is nu wel meer dan 30 jaar oud en is dus aan vervanging toe.Hij hangt wel niet op een zeer makkelijk toegankelijke plaats,namelijk achteraan m'n badkamermeubel wat wel verwijderbaar is als de kraan afgekoppeld wordt.

Onderhoud Junkers boiler en herstelling Saey gashaard

In de badkamer is 1 JUNKERS doorstroom gasboiler, deze heeft een onderhoud nodig In de woonkamer is een SAEY vrijstaande gashaard, de waakvlam dooft na loslaten van de ontstekingsknop, ook na meerdere seconden. Graag had ik het manuele ontstekingsmechanisme vervangen door een elektrische ontsteking met afstandsbediening en thermostaat.

Herstellen of vervangen van doorstroom boiler

Op dit moment slaat hij regelmatig af tijdens het douchen. Zou kalk kunnen zijn aangezien Hasselt heel hard water heeft. Lijkt geen recent model, dus afweging herstelling tov meteen vervanging. Model senseo electric van chaffetaux & Maury

Oude gasboiler vervangen door nieuwe

Bestaande doorstroom gasboiler in badkamer vervangen door nieuwe. Plaatsing in badkamer zelf boven het bad. Type C nodig veronderstel ik.

Vervangen boiler Vaillant

Doorstroom geiser op aardgas dient vervangen te worden door nieuwe doorstroom geiser. De boiler staat in de badkamer is een Vaillant. Is een 14 liter, is enkel voor de badkamer en de keuken. Afvoer is momenteel met enkele schouw 120 mm. Ook mogelijk om uitgang te maken via dubbele muur achter boiler (minder dan 50 cm breed).

HR ketel plaatsen Vaillant of Junckers

Oude ketel chaffeauteau & Maury vervangen door een doorstroom HR ketel van Junckers of Vaillant

Huidige mazoutketel vervangen door HR ketel

Vervanging van oude mazoutketel naar een condensatie of doorstroom brander voor +- 4 personen (4 tapkranen)

Vervangen stukje riolering

Ongeveer 1 meter vóór het rioolputje in de voortuin zit waarschijnlijk een bocht van 90° waardoor ik ieder jaar problemen heb met een goede doorstroom. Dit stuk zou moeten vervangen worden door waarschijnlijk 2 bochten van 45°. Toegang is niet moeilijk daar het in de voortuin is (aarde).