Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen elektrische boiler" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen elektrische boiler:

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler Buderus vervangen. Huidige boiler verbruikt veel energie. Er is ook veel kalk in het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.

Vervangen elektrische boiler

We stellen vast dat de kuip van ons ATLANTIC-warmwatertoestel (150L) lekt langs de bovenkant. Het gaat om het type VMARSELKIT 150 3000W. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. De oude boiler dient weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar eventueel energiezuiniger) model.

Oude boiler vervangen

Oude boiler merk Daalderop in keuken vervangen. Graag elektrische boiler.

Vervangen elektrische boiler

Ik zou graag een doorstromer willen nemen op 220 volt

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik wil graag elektrische chauffages vervangen door een recenter model. 3 chauffages staan er nu. Ik stook ook bij met houtkachel.

Elektrische verwarming vervangen

Wij willen onze accumulatiekachels (35 jaar oud) vervangen door eventueel een warmte pomp. Of een energie zuinige elektrische verwarming. Dit in living keuken en hal..

Elektrische thermostaat plaatsen

Thermostaat accumulatie kachel met dagelement vervangen. Graag thermostaat die men op afstand kan bedienen via wifi. Ook elektrische boiler meer schakelen van op afstand.

Elektrische keukenboiler vervangen

Ik had een kapotte elektrische boiler in de keuken onder de gootsteen die vervangen moest worden (max 10l). De maximale spanning van de boiler kan 2000w zijn en maximale afmetinge 42 (h) x 23 (d) x 26 (b). De boiler moet regelmatig zijn (niet drukloos).