Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app:

Pomp om regenwater te nemen , kraan vernieuwen en een leiding plaatsen met een kraan voor wasmachine

Een waterpomp plaatsen in garage om water uit mijn regenput te nemen , en een nieuwe kraan plaatsen buiten om stadswater te kunnen nemen met vervangen leiding en eventueel een leiding plaatsen vanaf hoofdkraan tot in garage met kraan.

Vervangen gasleiding

Infrax heeft vastgesteld dat er een gaslekkage is in een leiding. Lichte gasgeur in keuken en badkamer soms. Nieuwe leiding te leggen, omdat de oude uit gebruik wordt genomen. Deze werken zijn dringend uit te voeren.

Staand toilet vervangen door hangtoilet

Ik zoek iemand om een staand toilet te vervangen door hangtoilet (met Geberit inbouwsysteem, toilet ideal standard connect rimless met dunne soft close zitting). De leiding voor watertoevoer toilet zou in de muur (horizontaal) moeten weggewerkt (voorbereidend slijpwerk reeds gebeurd).

Plaatsen van grondwaterput met pomp en aansluiting

We hebben in het achterhuis een toilet & handwasser. Initieel kregen deze water van de waterleiding die onder het huis doorliep - deze leiding is stuk en ondertussen afgesloten. We plannen nu een grondput te plaatsen (zeer vochtige grond) vlakbij, daarop een pomp aan te sluiten en aan te sluiten op de bestaande leidingen van het toilet en de handwasser. Er is ook een mogelijkheid om er regenwater op aan te sluiten. Daarnaast wensen we ook nog een pomp te vervangen om een waterput achteraan in de tuin opnieuw te kunnen gebruiken. Werken zouden tegen einde mei afgerond moeten kunnen worden.

Aanleggen van verwarming

Wij werken met pelletkachels en electrische verwarmingsketels voor keuken en badkamer, graag hadden wij een chauffage aangelegd en al dan niet de ketels vervangen door leiding op gasketel. Het huis is deels gerenoveerd dus moet over de bestaande muren kunnen lopen, best afgewerkt met plint of zo. Op de boven verdieping kan evt met valse plafond gewerkt worden op sommige plaatsen. Graag hiervoor 3 verschillende prijsoffertes van mensen dichtbij Mortsel die installatie jaarlijks onderhoud en eventueel problemen kunnen oplossen. Iemand die weet hoe je voor 2017 de premie verwarming kan opvragen voor de gemeente Mortsel.

Riolering vervangen

+/- 15m nieuwe PVC riolering plaatsen en de oude leiding verwijderen.

Sanitair herstellen of vervangen

Afvoerbuis van pompbak in de keuken vertoont een barst. Leiding ligt onder stenen vloer.

Ketel vervangen

Oude gasketel vervangen in kelder, vervangen Vaillant VCW376, leidingen zijn voorzien op plaats waar ketel moet komen , ook warmwater leiding daar deze nieuw is , maw aansluiten op bestaande leidingen Intubering van schouw indien wettelijk vereist of voor veiligheid nodig is, schouw ligt juist naaast plaats waar ketel moet komen. Hoogte schouw ongeveer 10 meter, afstand schouw van straat ongeveer 8 a 9 meter, dit in geval intubering nodig is voor eventueel hoogtewerker. thermostaat moet ook geplaatst worden, kabels zijn voorzien. Ook nieuw expansievat is nodig.

Partners

Partners van Casius