Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app:

Vervangen van bestaande leiding in de keuken onder de keukenvloer

Wij willen onze keuken vernieuwen maar de leidingen die onder de keukenvloer liggen, moet men eerst vernieuwen. Het is een oud huis,dus weten ook niet waarheen de leidingen en vertakkingen precies lopen.

Plaatsen filter en hydrofoorpomp

Vervangen van een defecte hydrofoorpomp met reservoir + plaatsen van een leiding filter op het regenwater. Merk niet geweten, te bespreken met de vakman.

Kranen en toilet vervangen alsook chauffage aansluiten

Ik zou graag op 2 plaatsen de kranen van de binnenkomende leiding vervangen. 1 chauffage laten aansluiten en een toilet vernieuwen.

Leidingen vervangen en geiser onderhouden

Vervangen van leiding van na de watermeter tot binnenleiding. Hier moeten enkele slangen en een kraan ook mogelijks moeten worden vervangen. Ook moet er een geiser worden nagekeken voor tweejaarlijks onderhoud. Tot slotte denk ik ook dat ik mogelijks met een lek zit.

Vervangen van hoofdafvoerafleiding

Het betreft een recht stuk leiding van +-10 m die door de kelder en kruipkelder loopt en waarschijnlijk aangesloten is buiten het huis onder het trottoir. De buis ligt volledig vrij, maar het trottoir kan een stuk opengelegd moeten worden. Tevens moet de uitgang van de buis aan de gevelkant geur dicht worden gemaakt.

Condensatieketel plaatsen

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe (condensatieketel). De oude ketel zorgt momenteel ook voor het warm water. Weet nog niet of ik voor het warm water een elektrische boiler kies (+zonnepanelen) of niet. Gedeelte van de woning heeft vloerverwarming (aftakking gebeurd op de cv leiding) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Cv leidingen vervangen

Vanwege lekkage aan cv leiding in betonnen vloer, willen we de leidingen bovengronds laten vervangen. CV op aardgas.

Vervangen van mazoutleiding

Mazoutleiding loopt langs de buitenkant langs de muur. aangesloten op een tuinslang. Leiding moet nu langs binnen en met de correcte aansluitingen een aftakkingen. Graag ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius