Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app:

Leiding vervangen en watermeter plaatsen

Tijdens de wintermaanden is er een PVC leiding 2" incl watermeter gesprongen. We dienen deze te vervangen. De watermeter dient voorzien te zijn van certificaat.

Leidingen herstellen en afvoerproblemen verhelpen

Er is een leiding in de badkamermuur kapot, er is ook een afvoerprobleem in de kelder, plus een geurprobleem van riolering. Ik wil ook het bad vervangen door een douche (cabine of inloop).

Boiler herstellen, douche armatuur vervangen, leidingen nakijken

Wij zoeken een loodgieter om de volgende klussen uit te voeren: Bij het ontstoppen van onze pompbak in de keuken hebben we de koperen leiding van het boilertje geraakt, deze lekt nu. Het armatuur in de douche moet worden vervangen. En de leidingen op de bovenverdieping moeten eens worden nagekeken, het water loopt niet goed door.

Loden leiding vervangen

Wij hebben een heel klein stukje waterleiding die nog van lood is. Wij willen dit zo snel mogelijk vervangen, en nog de rest controleren.

Verwarmingsketel plaatsen

Op welke brandstof moet de ketel werken? : gas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Er moet een leiding via kelder gelegd worden, gasaansluiting komt binnen in kruipkelder (1 m hoog) in de garage, en dan ongeveer zo'n 10 m doorgetrokken worden naar de ruimte waar de brander komt te staan. Expansievat moet ook vervangen worden.

Nieuwe gasketel plaatsen met leidingen

Oude mazoutketel door een gasketel vervangen. Leiding leggen voor gasvuur aansluiting. Een voorkeur voor het merk Vaillant

Vervangen van Radson gasketel en splitsing thermostaat

Vervangen van HR Radson gasketel installatie jaar 2000, door een nieuw efficiëntere verwarmingssysteem. Ook splitsing van thermostaat living en badkamer. Graag aparte thermostaat. Nu hebben we maar 1 algemene thermostaat in living. Dus een aparte sturing nodig voor cv leiding van de badkamer.

Vervangen van bestaande leiding in de keuken onder de keukenvloer

Wij willen onze keuken vernieuwen maar de leidingen die onder de keukenvloer liggen, moet men eerst vernieuwen. Het is een oud huis,dus weten ook niet waarheen de leidingen en vertakkingen precies lopen.

Partners

Partners van Casius