Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen mazoutketel door gasketel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen mazoutketel door gasketel:

Vervangen mazoutketel door gasketel

Wij zouden graag onze mazoutketel laten verwijderen en dit laten vervangen door gas. Gasleidingen liggen al in het straat maar nog niet tot binnen.

Mazoutbrander vervangen door gas

De mazoutketel verwijderen en een gasinstallatie plaatsen voor verwarming en warm water . Er is al gasleiding binnen.

Warmtepomp plaatsen als vervanging voor mazoutketel

Ik zou mijn huidige mazoutketel willen vervangen door een warmtepomp. We zouden graag de huidige radiatoren behouden.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Vervangen van oude mazoutketel door een duurzaam alternatief. Dit kan in de vorm van een warmtepomp of zonneboiler maar ook een biomassaketel of pelletkachel is niet uitgesloten. Ik heb een voldoende grote stookplaats van minstens 20 m² om de installatie te zetten.

Vervangen kranen radiatoren + verwijderen radiator

De verwarming gebeurt aan de hand van mazout. De mazoutketel staat beneden in de kelder. Er zitten aparte meters op de radiatoren. Op de verwarming op te zetten dient elke verwarming apart open gezet te worden. Enerzijds wens ik de oude draaiknoppen te vervangen door nieuwe draaiknoppen. Ene radiator verwijderen. Thermostatische kranen plaatsen .

Verwarmingsketel plaatsen

Vervangen en verwijderen oude mazoutketel met ingebouwde boiler, gas is aanwezig Een verwarmingketel op gas

Verwarmingsketel plaatsen

We hebben momenteel een mazoutketel. Deze is niet rendabel. We willen kijken voor een goedkope efficiënte oplossing. Vervangen door gasketel of elektriciteitsketel (hebben 36 zonnepanelen). Onze ketel is terug leeg!

Water - water warmtepomp plaatsen

Wij overwegen om onze oude mazoutketel te vervangen door een warmtepomp. Deze zou het huis moeten kunnen bijverwarmen want de leefruimte verwarmen doen we met onze houtkachel in de koude periodes. Het afbreken van de oude ketel zou ik zelf kunnen doen als dit het kostenplaatje zou drukken. Het warm water zouden we ook willen verwarmen met de warmtepomp. De woning bestaat uit 2 verdiepen, met 185m² bewoonbare oppervlakte. Het grondwater zit bij ons in de regio niet zo diep. Onder de bestaande ketel bevindt zich een kruipkelder over het hele huis. Wij zijn met 2 bewoners. De verwarmingselementen zijn oudere convectoren (geen vloerverwarming). Er is ook een tuin aanwezig. Vrijstaand gebouw.