Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van mazoutketel? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van mazoutketel.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van mazoutketel:

Verwarmingsketel mazout plaatsen

Een bestaande mazoutketel uit 2004 vervangen door een nieuw exemplaar. Op stookolie (mazout)

Verwarmingsketel plaatsen met radiatoren

Ik wil mijn mazoutketel en 6 radiatoren vervangen. Indien mogelijk zou ik ook in een beweging de schouw willen laten schoonmaken.

Omschakeling naar gasverwarming

Onze mazoutketel willen we vervangen door een condensatieketel, vloermodel. Aanvraag tot aansluiten aardgas en infrax moet door ons nog gebeuren. Graag een offerte, inclusief werkuren, en specificatie van merk, type,.... ketel. Woning is volledig onderkelderd.

Complete CV installatie met nieuwe radiatoren

Er zouden 6 oude chauffages vervangen moeten worden door nieuwe (kleinere). Ook moet de oude mazoutketel en alle aanhang hiervan worden verwijderd en nieuwe plaatsen. Omschakeling naard aardgasverwarming.

Mazout ketel vervangen

Wij hebben een huis gekocht en alles loopt via een mazoutketel. Wij willen deze weg omdat we geen zin hebben om met mazout te verwarmen. Nu is de vraag wat de mogelijkheden zijn.

Vervangen van mazoutketel naar gascondensatieketel

Graag zouden we onze mazoutketel vervangen door een gascondensatieketel. Graag vakman voor het vervangen van deze installatie en plaatsen extra chauffage. Indien mogelijk gecombineerd met de voorbereidende werken voor het aansluiten van de gas (graven sleuf en put, plaatsen van de nodige buizen) zodat dit juist gebeurt.

Huidige verwarmingsinstallatie vervangen naar gas

Wij zijn van plan onze huidige verwarmingsinstallatie (mazout) te vervangen door een nieuwe. Wij zijn op zoek naar een totaaloplossing (wil zeggen mazoutketel ontmantelen - aardgas binnenhalen en een nieuwe verwarmingstoestel plaatsen ) Nu ketel op mazout overschakelen naar gas. Graag advies en inlichtingen.

Verwarmingsketel op mazout vervangen

Mazoutketel vervangen in kelderruimte, vrijstaande woning voorzien van vloerverwarming en radiatoren. De huidige is volledig verouderd, dateert van 1993.

Partners

Partners van Casius