Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming:

Vloerverwarming leggen

Voor onze achterbouw willen we de radiatoren vervangen door een vloerverwarming. Totale oppervlakte van de achterbouw is zo'n 70 m², maar hierbij zijn verschillende kamers en keuken eiland ingerekend. We tellen dus een 60m².

Vervangen van 5 radiatoren

Vervangen van 5 radiatoren, de oude zal ik zelf verwijderen. type 33 x 900 x 1400 33 x 300 x 2400 33 x 300 x 2800 22 x 900 x 1200 21 x 900 x 800

Cv leidingen vervangen en vernieuwen gasketel + aardgaskachel

De cv-leidingen naar de radiatoren vervangen behalve die van de badkamer. Ook vernieuwen cv-ketel en vervangen van de radiator in de living. Ook de aardgasradiator in de living mag vervangen worden. Het betreft een appartement op de 6e verdieping aan de kust met 2 slaapkamers en 6 radiatoren.

Complete CV systeem vervangen

De hele installatie moet worden vervangen (behalve de cv-gestookte boiler). Ook de leidingen naar de radiatoren moeten worden vervangen. 12 radiatoren. CV-ketel op gas. Opstelplaats in de kelder met rookgasafvoer door het bestaande rookgaskanaal. Momenteel een open systeem, maar ik wil een gesloten systeem. Ook moeten de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's worden vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning die leeg staat en waar al veel uit weg gebroken is. Het huis bestaat uit 2 etages en een kelder

Volledig nieuwe gasleidingen leggen

Volledig nieuwe leidingen leggen voor gas. Verwarmingsketel plaatsen. 11 Radiatoren vervangen. Het betreft een woning van 1930 waar momenteel mazout ligt.

Sanitaire werken uitvoeren en vloerverwarming plaatsen

Renovatie project aangekochte HOB: Vervangen van alle sanitair, Boiler etc.. + plaatsen van vloerverwarming(75m2). Plaatsen van 2 hangtoiletten, 1douche & 3 lavabo’s + 3 radiatoren.

Oude radiatoren vervangen door nieuwe type 22 radiatoren

Oude Radiator vervangen door nieuwe Type 22 radiatoren het gaat om 7 radiatoren van verschillend formaat

Totaalproject cv uitvoeren

We willen de bestaande mazouttank+installatie in één ruimte wegdoen en vervangen door een aardgasinstallatie (aardgas komt al binnen) in een andere ruimte (schouw is er al). Verder willen we alle leidingen en radiatoren eens laten nakijken, en waar nodig laten renoveren/vernieuwen.