Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming:

Aansluiting op gas, installatie gasketel en radiatoren

Momenteel wordt het huis en water verwarmd op electriciteit met accumulatoren. Dit zouden we willen vervangen door gas. Hiervoor moet de gasaansluiting gebeuren, een gasketel worden geinstalleerd alsook radiatoren. Eventueel kunnen we de radiatoren zelf aankopen en plaatsen. Echter zouden we eerst hiervoor de prijzen vergelijken via offerte.

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.

3 oude radiatoren vervangen

Wij zijn op zoek om 3 oude radiatoren te laten vervangen door radiatoren die meer warmte geven en passen bij ons interieur.

Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming

De centrale verwarming is op aardgas merk ketel Bulex. Momenteel zijn er nog radiatoren van het type "convector". Deze zou ik graag vervangen door radiatoren (in totaal 10) 4 op de benedenverdieping en 6 boven. de condensatieketel maakt de schouw nat door de slechte afvoer van de condensatie. dit moet hersteld worden.

Complete CV installatie op stookolie plaatsen

Vervangen van stookolieketel door een HR+condesatieketel op stookolie. Vernieuwen van alle leidingen en plaatsen van nieuwe radiatoren. Allemaal gelijkvloers: 8 radiatoren waarvan 2 kleintjes. Ook voor het verwarmen van het water.

Radiatoren vervangen in appartement

Leveren en plaatsen van radiatoren met thermostaatkranen in 4 ruimtes slpk1= 22m³ slpk2= 34m³ slpk 3 = 21m³ Living/keuken 103m³ hoogte radiatoren 40cm. Max lengte 220cm is max lengte van lift. De oude radiatoren zijn verwijderd, er staan afsluitkranen op de toevoerbuizen. Is appartement op 12e verdieping, parking voorzien. Er is slechts één buitenmuur. Nieuwe ramen met HR glas (plaatsing begin november). zie bijlages. keuken,hall en living zijn één ruimte geworden.

Warmtepomp plaatsen als vervanging voor mazoutketel

Ik zou mijn huidige mazoutketel willen vervangen door een warmtepomp. We zouden graag de huidige radiatoren behouden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Onze huidige ketel (mazout) is versleten en moet vervangen worden. Graag hadden we deze vervangen door een pelletkachel. De huidige ketel staat in de kelder op de grond. Momenteel wordt het huis (van 1959) verwarmd met radiatoren, maar in de toekomst zouden wij willen overschakelen naar vloerverwarming.