Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervangen verwarming door warmtepomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen verwarming door warmtepomp:

Lek T-stuk vervangen

Repareren of vervangen T-stuk dat water aanvoerd naar verwarming, dit lekt lichtjes.

Vervangen verwarming door warmtepomp

Huidige situatie: Momenteel wordt de woning voor pakweg 98% verwarmd via de kachel op hout die aangesloten is op de centrale verwarming. Heel af en toe wordt de brander op stookolie opgezet, om het water sneller op temperatuur te brengen. Doorgaans is de watertemperatuur rond de 40-45°C. De overgedimensioneerde radiatoren zijn op de lage watertemeparuur voorzien. Het sanitair warm water wordt verwarmd door een elektrische boiler. Extra gegevens: • Totale oppervlakte woning: 160m² waarvan 80m² benedenverdieping, 80² bovenverdieping. De bovenverdieping wordt zelden verwarmd. • Huis ouder dan 140 jaar, geen spouwmuren, buitenmuren gelijkvloers niet geïsoleerd, bovenverdieping langs de binnenkant geïsoleerd, dak geïsoleerd en gelijkvloers plafonds 100% en vloer 50% geïsoleerd.

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

2 gaskachels weghalen en 10 kamers voorzien van verwarming op gas over 3 verdiepingen. Aansluiting voor gas en dergelijke zijn er, loodgieterij moet nog voltooid worden.

Verwarmingsketel Vaillant herstellen

Ik ondervind veel problemen . Ik krijg veel een fout melding. Als ik me douch en leg de verwarming aan dan gebeurd het dat de verwarming afslaat en dat het koud wordt in huis. Of ik douch mij en leg de verwarming aan in huis dan gebeurd het dat ik geen warm water krijg. Mijn printplaat is vorig jaar vervangen geweest omdat ik niks van warm water had en geen verwarming.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Huidige mazoutketel vervangen door pelletketel (combi pellet, houtsnipper en hout). Ketel wordt gebruikt voor verwarming en warm water. Huidige ketel is ongeveer 25-30kw (niet zeker). Verwarming voorzien voor gelijkvloers, 1ste en 2de verdiep.

Herstellen ketel Chaffoteaux en vervangen radiator kranen

Ik heb een oude chaffoteaux ketel staan, deze maakt bij gebruik van warm water en raar en luid lawaai. Verder werkt het warm water wel, tijdens gebruik voor verwarming geen problemen. Daarnaast heb ik een soms lekkende radiatorkraan en nog één radiator zonder kraan. Mogelijks ook een defecte radiatorkraan in de badkamer.

Omschakelen van mazout naar aardags

Normaal was ik van plan om volgende zomer dit te laten vervangen door aardgas allemaal onze mazouttank zit namelijk nog redelijk vol, maar sinds kort heeft onze geiser het begeven. Daarom ben ik aan het twijfelen of ik deze best nu allemaal niet kan aanpassen. Omschakeling verwarming in woning (alléénstaande woning) Doortrekken van gasleiding.

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.