Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervanging van ketel op propaangas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging van ketel op propaangas:

Boiler vervangen

Onze verwarmingsketel is aan vervanging toe niet omdat de ketel stuk is maar wel de storacell boiler. Vermits de installatie van 2002 is is de boiler te duur naar onze mening. We verwarmen nu met een hr-top ketel van Junkers (zwbr 30) in combinatie met een storacell boiler van 160liter (5 gezinswoning). We denken eraan een nieuwe ketel + boiler te plaatsen en tegelijkertijd airco te laten aansluiten op de luchtverwarming.

Gasketel vervangen

Wij willen onze oude bestaande gas cv ketel vervangen door een hoogrendement wandmodel CV ketel. Het nieuw CV wandmodel heb ik van een jong renovatie in mijn bezit ( geen condensatie ketel ). De vraag is voor vervanging en aansluiten CV. Het meenemen van de oude ketel en plaatsen van onze nieuwe ketel. Is voor de gelijkvloers.

Cv-ketel vervangen

Onze buderus Logan cv-ketel uit 1985 is toe aan vervanging. Als het mogelijk is alleen een nieuwe brander. Gaat om ca 60kw. Boiler behoeft ook vervanging, evenals expansievat.

Vervanging barometer en ionisatie ontstekingselektrode CV ketel

De barometer en de ionisatie ontstekingselektrode van mijn CV ketel van het merk Remeha Avanta moeten vervangen worden. Ook moet de ketel zijn tweejaarlijks onderhoud krijgen.

Vervanging van ketel op propaangas

Vervanging van bestaande ketel op propaangas via een tank. Men moet een nieuwe ketel plaatsen en ook eventueel de warmwaterboiler ook vervangen.

Vervanging van leidingen en vernieuwen van cv-ketel

Dit betreft de vernieuwing voor de leidingen voor 9 radiatoren en vernieuwen van condensatieketel met geiser.

Expansievat Buderus ketel vervangen

Vervanging extern expansievat. Het gaat om een ketel van Buderus, Logamax plus.

Vervanging cv ketel Vaillant Turbomax pro

Wegens kapot expansievat en lawaai makende pomp zou ik de huidige CV ketel VAILLANT Turbomax pro 26KW willen laten vervangen door een condensatieketel Vaillant ECO TEC Plus VC 306/ 5-5.