Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervanging regenwaterpomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging regenwaterpomp:

Herstelling of vervanging Grundfos regenwaterpomp

De regenwaterpomp blijft draaien, en slaat niet meer af als we de waterkraan dichtzetten

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Graag asap vervanging van mijn defecte grundfos-regenwaterpomp, en, indien mogelijk, herstel en reiniging regenwatertank.

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn regenwaterpomp stuwt het water van de put niet meer rond in het huis. Mijn huidige pomp Nocchi Pentair Water Automax is 15 jaar oud en vermoedelijk aan vervanging toe.

Herstelling en/of vervanging regenwaterpomp

Mijn waterpomp is defect. Ze maakt enkel nog een licht gegrom. Het betreft een centrigugepomp Leader 230 Inoxplus. Ik zoek iemand om ze te herstellen, of indien het niet kan, een vernieuwing. Ik heb momenteel nog meer dan 7200 liter water en moet me momenteel op het stadsnet aansluiten.

Herstelling van regenwaterpomp Grundfos

Onze regenwaterpomp van Grundfos hapert regelmatig en pompt dan geen water meer op. Graag nazicht en herstel of vervanging. Moet iedere keer gereset worden, neemt moeilijk water op.

Herstellen of vervangen regenwaterpomp dab

Ik heb een regenwaterpomp van DAB type KH25/80M geplaatst in 2001. Pomp werkt nog maar heeft drukverlies en ik heb gemerkt dat die tegelijkertijd ook kraantjeswater mee door de leidingen stuurt. Graag nazicht en desnoods vervanging door nieuwe gelijkaardige pomp.

Regenwaterpomp Grundfos herstellen of vervangen

Herstel of vervanging regenwaterpomp Grundfos JP Presscontrol. Pomp werkt nog hooguit 1 dag nadat ik de pomp opnieuw heb bijgevuld, ik veronderstel door drukverlies. Pomp geïnstalleerd in 1998, gebruikt voor tuin en wasmachine en sinds kort ook voor WC beneden.

Nieuwe regenpomp installeren

Vervanging oude regenwaterpomp. -Nieuwe regenwaterpomp installeren: -Controle leidingen + terugslagklep ed in put -Aansluiting aan collector -Voorzien nodige filters