Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vervanging verwarmingsketel en rookafvoerkanaal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging verwarmingsketel en rookafvoerkanaal:

Boiler vervangen

Onze verwarmingsketel is aan vervanging toe niet omdat de ketel stuk is maar wel de storacell boiler. Vermits de installatie van 2002 is is de boiler te duur naar onze mening. We verwarmen nu met een hr-top ketel van Junkers (zwbr 30) in combinatie met een storacell boiler van 160liter (5 gezinswoning). We denken eraan een nieuwe ketel + boiler te plaatsen en tegelijkertijd airco te laten aansluiten op de luchtverwarming.

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging aardgasketel en dit met een verhuur contract

verwarmingsketel reparatie

De gaswandketel verliest druk. Radson Multicomfort 28B Ik moet om de paar dagen druk bijsteken. Ik heb ook gemerkt dat er plots heel veel druk op stond na verwarming: 2,5 bar. Waarna ik weer druk afliet. Ik zou graag eerst laten kijken of hij kan hersteld worden maar ik vermoed dat het vervanging zal worden. Liefst in september.

Vervanging verwarmingsketel en rookafvoerkanaal

Te vervangen toestel: Condensatiewandketel Bulex Thermomaster F29E Rookafvoerkanaal voor 6 meter en eventueel adaptorstukken en afbochtstukken. Dit te installeren.

Onderhoud verwarmingsketel + thermostatische kraan bad vervangen

Ik had graag een onderhoud van mijn verwarmingsketel gehad (Weishaupt thermo condens). Daarnaast is de thermostatische kraan van ons bad aan vervanging toe. We krijgen enkel nog warm water en de temperaturen kloppen niet meer met wat aangegeven staat op de kraan.

Verwarmingsketel vervangen

Verwarmingsketel van 1996 is aan vervanging toe. Verwarmen op gas. Zoek hoogrendementsketel die energiezuinig is

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige brander en schouw zijn aan vervanging toe. De ketel is +/- 20 jaar oud. viessmann Stookolie (mazout) Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging van een gewone gasketel Ariston deze dient nu voor 8radiatoren en voor het warm water.