Hoe werkt het?

Verwarmingsinstallaties


Bij Casius staan onze installateurs in de regio klaar om jouw woning zo efficiënt mogelijk te verwarmen

Er zijn een aantal elementen die invloed hebben op jouw energieverbruik. Zo is het gebruik van type brandstof een cruciale factor. Een ander belangrijk gegeven is uiteraard de keuze in het soort verwarmingstoestel. Je kan kiezen voor een condensatieketel of hoogrendementsketel op aardgas of stookolie. Een warmtepomp, pelletkachel of een zonneboiler zijn ook volwaardige alternatieven.

Tot slotte moet je nog beslissen hoe je de warmte in de woning gaat aanbrengen. Klassieke radiatoren blijven populair maar ook andere alternatieven zoals vloerverwarming of wandverwarming worden steeds interessanter. Eens de toestellen geïnstalleerd zijn is het ook een must om deze te blijven onderhouden, om zo efficiënt mogelijk te blijven verwarmen.

Bij Casius bezit elke installateur het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het beste is om enkele offertes te vergelijken om zo een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen voor jouw verwarmingsinstallaties.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw verwarming.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor verwarming:

Voorbereiding nieuwe gasaansluiting

Wij wensen in onze woning een nieuwe gasaansluiting (momenteel verwarming via mazout). Hiervoor moeten we voorbereidingswerken laten uitvoeren alvorens Fluvius deze aansluiting wil komen uitvoeren. Graag hadden wij hiervoor een vakman ingehuurd zodat we zeker zijn dat alles correct werd uitgevoerd.

Nieuwe geiser installeren

Er moet een nieuwe aardgasgeiser geïnstalleerd worden. Er is een gebruiksklare gasaansluiting aanwezig, maar deze wordt momenteel enkel gebruikt voor verwarming (gashaard). Alles van water kan zelf aangesloten worden. Enkel de gasgeiser (11 liter) moet geïnstalleerd worden inclusief gasaansluiting.

Herstellen toilet en boiler

In de woning die ik verhuur zijn er problemen met het toilet, de boiler en verwarming. Het toilet spoelt niet goed door. Water komt steeds naar omhoog en trekt heel langzaam weg. Put werd nog geledigd in mei 2019. Boiler (Bulex Opalia C14 - 2010 ) valt ook regelmatig uit en volgens de huurder moet hij de gaskachel afleggen om de boiler opnieuw te kunnen opstarten. Het duurt dus soms heel lang vooraleer hij warm water heeft om 's ochtends te douchen en dit is heel frustrerend voor de huurder. Heb zelf nog in deze woning gewoond, maar nooit deze problemen gehad...

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Huidige mazoutketel vervangen door pelletketel (combi pellet, houtsnipper en hout). Ketel wordt gebruikt voor verwarming en warm water. Huidige ketel is ongeveer 25-30kw (niet zeker). Verwarming voorzien voor gelijkvloers, 1ste en 2de verdiep.

Verwarmingsketel herstellen

De verwarming valt veel uit en deze moet zo snel mogelijk hersteld worden. Gas ketel van het merk Vaillant

Handdoekradiator in badkamer en verwarming in kamer plaatsen

Handdoekradiator in badkamer plaatsen en bestaande verwarming in badkamer verplaatsen naar een andere kamer.

Plaatsen gastank

Ik ben op zoek naar een propaantank van 1000l voor de verwarming van ons huis te Zonhoven. De tank zou op ongeveer 50m van de straat staan.

Aardgasketel herstellen

Warm water werkt, maar verwarming niet. Roly Domina S24E