Hoe werkt het?

Verwarmingsinstallaties


Bij Casius staan onze installateurs in de regio klaar om jouw woning zo efficiënt mogelijk te verwarmen

Er zijn een aantal elementen die invloed hebben op jouw energieverbruik. Zo is het gebruik van type brandstof een cruciale factor. Een ander belangrijk gegeven is uiteraard de keuze in het soort verwarmingstoestel. Je kan kiezen voor een condensatieketel of hoogrendementsketel op aardgas of stookolie. Een warmtepomp, pelletkachel of een zonneboiler zijn ook volwaardige alternatieven.

Tot slotte moet je nog beslissen hoe je de warmte in de woning gaat aanbrengen. Klassieke radiatoren blijven populair maar ook andere alternatieven zoals vloerverwarming of wandverwarming worden steeds interessanter. Eens de toestellen geïnstalleerd zijn is het ook een must om deze te blijven onderhouden, om zo efficiënt mogelijk te blijven verwarmen.

Bij Casius bezit elke installateur het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het beste is om enkele offertes te vergelijken om zo een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen voor jouw verwarmingsinstallaties.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw verwarming.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor verwarming:

Plaatsen van centrale verwarming

Op dit ogenblik hebben wij nog elektrische verwarming in ons huis, wij willen graag overschakelen naar centrale verwarming. We willen graag 8 verwarmingselementen + een mogelijkheid om een verwarmingselement aan te sluiten op onze zolder.

Sanitaire installaties plaatsen

Momenteel heb ik voor bad/douche geen warm water. de warmwaterboiler van 100 liter is stuk. Hij moet enkel dienen voor water in de badkamer want de verwarming is elektrisch. ik weet absoluut niet wat voor mij het beste zou zijn. Warmwaterboiler of doorstromer.

Combiketel op aardgas plaatsen

Zou graag een nieuwe combiketel willen. Momenteel is de oude ketel kapot deze moet vervangen worden. Is voor een kleine appartement. Zowel voor warm water als verwarming.

Zonneboiler plaatsen

Open bebouwing - renovatieproject. Dak zal binnenkort worden vervangen naar golfplaten. Zuid-west georiënteerd dak. Doel: warm water en verwarming woning.

Trumatic verwarming installeren en dubbelwandige buis plaatsen

Ik woon in een stacaravan en heb mijn huidige gas verwarming verwijderd. Trumatic gasvuur. Materiaal dubbelwandig + plaatsing.

Foutmelding van boiler herstellen

Mijn verwarming (Vaillant) slaat niet meer aan, deze geeft volgende foutmelding F22. Zou er iemand kunnen langskomen om dit te bekijken en herstellen?

Nazicht verwarming sapragaz

We hebben de voorbije weken beperkt warm water. Na 1 bad is er geen warm water meer. Pas de dag erna is er weer wat warm water, maar beperkt.

Centrale verwarming op aardgas leggen

Vervanging mazoutketel naar gas. --> 4 ruimtes te verwarmen met radiatoren. Liefst binnen een 3-tal maanden uit te voeren.