Hoe werkt het?

Verwarmingsinstallaties


Bij Casius staan onze installateurs in de regio klaar om jouw woning zo efficiënt mogelijk te verwarmen

Er zijn een aantal elementen die invloed hebben op jouw energieverbruik. Zo is het gebruik van type brandstof een cruciale factor. Een ander belangrijk gegeven is uiteraard de keuze in het soort verwarmingstoestel. Je kan kiezen voor een condensatieketel of hoogrendementsketel op aardgas of stookolie. Een warmtepomp, pelletkachel of een zonneboiler zijn ook volwaardige alternatieven.

Tot slotte moet je nog beslissen hoe je de warmte in de woning gaat aanbrengen. Klassieke radiatoren blijven populair maar ook andere alternatieven zoals vloerverwarming of wandverwarming worden steeds interessanter. Eens de toestellen geïnstalleerd zijn is het ook een must om deze te blijven onderhouden, om zo efficiënt mogelijk te blijven verwarmen.

Bij Casius bezit elke installateur het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat ze beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun vakgebied. Het beste is om enkele offertes te vergelijken om zo een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen voor jouw verwarmingsinstallaties.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw verwarming.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor verwarming:

Mazoutketel herstellen

Verwarming via mazoutketel. Ik krijg deze ketel al maanden niet opgestart. Op zoek naar een loodgieter om deze aan de praat te krijgen.

Boiler Chaffoteaux herstellen

Ik zit al drie dagen zonder verwarming. Boiler Chaffoteaux op gas moet hersteld worden.

Nieuwe boiler plaatsen

Wij zouden een nieuwe boiler moeten laten plaatsen. Momenteel hebben we een Vaillant op gas, waar warm water en de verwarming op aangesloten is.

Centrale verwarming en vloerverwarming plaatsen

We hebben een appartement gekocht waarbij er nog geen centrale verwarming is. Aangezien het appartement op het gelijkvloers is, willen we graag gebruik maken van vloerverwarming. van de vloerverwarming zit inbegrepen als effectief het afwerken.

Gasketel herstellen

Elke ochtend moeten we de gasketel opnieuw aanzetten want deze valt telkens uit. Hierdoor geen warm water en geen verwarming. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Verwarmingsketel repareren

Verwarming werkt niet, warm water ook niet, onderhoud al even geleden. Het is een installatie op gas.

Verwarming/koeling installeren in een zaal

We willen een verwarming/koeling installatie in een zaal. De oppervlakte van de zaal is 200 m².

Ketel Dietrich onderhouden

Onderhoud gasketel de Dietrich. Verwarming werkt niet.