Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Verwarming op gas vervangen door warmtepomp en binnenunits" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarming op gas vervangen door warmtepomp en binnenunits:

Sanitair en verwarmingsketel installeren.

Sanitair en verwarming installeren in het huis. Aansluiten op riolering aan de straatkant. Afvoer en de nodige kranen installeren. Afstand tot riolering is enkele meter, huis ligt aan de straat. Daarnaast een verwarmingsketel op gas installeren, inclusief radioatoren in 3 kamers.

Gasleiding afsluiten

Gasleiding naar kookplaat afsluiten. Men verandert van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Verwarming op gas blijft wel.

Verwarming op gas vervangen door warmtepomp en binnenunits

Verwarming op gas vervangen door een warmtepomp en binnenunits. Het betreft een gelijkvloers van ong. 250m².

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas plaatsen voor een appartement van 150m² met 1 bedkamer en 2 slaapkamers. Men heeft combiketel nodig voor verwarming en warm water.

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.

Complete centrale verwarming op gas installeren

Renovatieproject. Momenteel wordt er elektrisch verwarmd, maar dit gaat verdwijnen. We willen graag CV op gas en eventueel later een houtkachel aansluiten op de CV. We hebben ook zonnepanelen.

Doortrekken van waterleiding

Waterleidingen doortrekken van gelijkvloers naar 1ste verdiep waar badkamer komt. Waterbestendige gipsplaten plaatsen. Bad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet plaatsen in die badkamer. Centrale verwarming installeren op 1ste verdiep voor badkamer en 3 andere ruimten, dus 4 basis radiatoren. Centrale verwarming is op gas.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op plat dak boven badkamer en keuken. Zou gebruikt worden voor warm water en verwarming. Zuid-West te plaatsen. Huidige brandstof is gas.