Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe verwarming installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe verwarming installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarming installeren:

Grond - Water warmtepomp installeren in een vrijstaande woning

Warmtepomp installeren: Wij willen omschakelen van een klassieke mazoutverwarming naar een warmtepomp. We wonen in een houtskeletwoning met buitenlaag in baksteen. Momenteel Verwarming op stookolie. Graag advies.

Installeren van warmtepomp

Ik zou een warmtepomp willen die eventueel in combinatie met mijn huidige mazoutketel werkt, en ook kan koelen in de zomer, ik heb zonnepanelen met ongeveer 1500 Khw over produktie per jaar, dit covert al een deel van het verbruik van de warmtepomp Momenteel Verwarming op stookolie. Graag advies en mogelijkheden bespreken met de vakman.

Water warmtepomp installeren in boot

Verwarming en koeling op een boot. Er staat momenteel een mazout brander met radiatoren . De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in jachtboot. Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Warmtepomp installeren

We wonen in een (volledig onderkelderd) rijhuis bestaande uit drie verdiepingen. Later deze maand gaan we een plan laten opmaken om de twee bovenverdiepingen aan te passen/renoveren. Momenteel hebben we geen idee wat de mogelijkheden zouden zijn in ons huis en wat de kostprijs zou zijn. Het huis heeft een plat dak dat vorig jaar bijkomend geïsoleerd is. Sommige ramen zijn ondertussen vervangen door drie dubbele beglazing (andere ramen zijn dubbel glas). Verwarming op gas nu graag warmtepomp installeren, graag advies, mogelijkheden , hoe integreren in huis.

Water warmtepomp installeren

Badkamer wordt binnenkort totaal gerenoveerd, en dit gaf de aanleiding om de bestaande mazoutketel (zowel voor cv als voor warm water) te vervangen. Ik investeer graag nu, om op termijn te kunnen besparen. Interesse in een hybride systeem. Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Warmteboiler op zonnepanelen installeren

Warmtepomp later aansluiten op zonnepanelen. Met elektrische verwarming. Nog niets van materiaal aangekocht

Warmtepomp installeren

De cv ketel is aan vervanging toe en zoek een alternatief voor water en verwarming graag jullie advies voor een waterpomp te installeren. Op stookolie.

Lucht warmtepomp plaatsen

Om te koelen/verwarmen van meerdere kamers warmtepomp installeren. Verwarming op gas.

Partners

Partners van Casius