Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe verwarming installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe verwarming installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarming installeren:

Lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw

Voor een nieuwbouw appartementsgebouw met 6 appartementen van +- 95 m² (1 badkamer en 2 slaapkamers) zijn wij opzoek naar geschikte lucht-water warmtepompen (1 per appartement). Deze moeten dienen om de appartementen te verwarmen met vloerverwarming en voor de verwarming van sanitair warm water. Bij voorkeur dient de boiler geïntegreerd te zijn in de binnenunit. Buitenunit kunnen voorzien worden op het plat dak van het gebouw.

Lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad

Lucht water warmtepomp voor een zwembad te verwarmen. Ik wil een verwarming voor mijn buitenzwembad van 50 m3. Ik heb reeds een installatie met pomp en zandfilter. Het zwembad ligt niet vlakbij de woning maar achteraan de tuin en er ligt een een fasige elektriciteitsleiding 230 v. Ik heb zonnepanelen met een maximum opbrengst van 8 kW.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Heb nu een gewone centrale verwarming op mazout die al 30 jaar oud is. En ik ben op zoek naar een goedkopere manier van verwarmen warmtepomp plaatsen. Er liggen ook zonnepanelen, 24 stuks.

Lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad

Verwarming van standaard inbouw zwembad van 8 meter op 4 meter.

Lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad

Graag een lucht-water warmtepomp installeren. De pomp moet dienen voor een zwembad, wordt dus in de tuin opgesteld.

Alternatieve verwarming installeren

Ik wil graag op een alternatieve manier verwarmen. Wij dachten aan zonnepanelen en een warmtepomp en eventuele combinatie van beide of andere methoden.

Water - Water warmtepomp installeren

Dit is voor een bestaande woning: Wij hebben centrale verwarming op gas met radiatoren en zoeken milieuvriendelijke vervanging. We hebben grond voor evt water-water warmtepomp, kan dat met radiatoren? Vloerverwarming is niet mogelijk.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Vloeroppervlakte 188 m². Bouwjaar 1978. Geen vloerverwarming. Momenteel verwarming met een pellet kachel. Er zijn 37 zonnepanelen.

Partners

Partners van Casius