Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe verwarming installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe verwarming installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarming installeren:

Vernieuwen centrale verwarming

Centrale verwarming op aardgas installeren

Nieuwe verwarming installeren

Verwarmingsketel kan in kelder geplaatst worden. Daar het volledige huis onderkelderd is kunnen alle leidingen gemakkelijk van daaruit aangesloten worden. Aansluiting gas binnenshuis licht wel 20m van straat.

Verwarming installeren

Vergelijking tussen cv en infrarood verwarming qua prijs, installatie en onderhoud. Opties bespreken en installeren

Verwarming verbruik

Momenteel verwarm ik met een gas-luchtverwarming van Lennox. Ik heb 2 toestellen - waarvan een foto in bijlage - 1 voor de bovenverdieping en 1 voor de benedenverdieping. Hierbij had ik volgende vragen: 1) In hoeverre doe ik een besparing door het feit dat de huidige ketels een hoger rendement hebben? 2) Kan ik een systeem installeren waarbij ik mijn huis verder kan opsplitsen (de bovenverdieping is 250m² en momenteel verwarm ik het volledige verdiep bv wanneer ik enkel mijn slaapkamer wens te verwarmen)? 3) Is het mogelijk om beide ketels door 1 nieuwe te vervangen (en dus van de onderverdieping 1 zone te maken cfr bovenstaande vraag)?

Verwarming op aardgas installeren

Overschakeling van mazout naar aardgas in ons nieuw huis.

Verwarming installeren nieuwbouw

Nieuwbouw: benedenverdieping ongeveer 70 m² vloerverwarming bovenverdieping met radiatoren: 2 slaapkamers elk 12 m² 1 slaapkamer 15 m² 1 badkamer 11 m² welk verwarmingstoestel stelt u voor?

Gaskachel installeren

Ik heb momenteel een elektrische cummulatieverwarming, maar deze kost enorm veel geld en is verouderd. Er is echter een (oude) gasaansluiting (en schouw) in m'n appartement aanwezig. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is deze terug te gebruiken, hoeveel het zou kosten om een nieuwe gaskachel te installeren, en of jullie ook de oude elektrische verwarming kunnen verwijderen.

Plaatsen gasketel verwarming

Nieuwe gasketel (brander) laten installeren.

Partners

Partners van Casius