Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe verwarming installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe verwarming installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarming installeren:

Warmtepomp in nieuwbouw installeren

Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Aansluiting bestaande vloerverwarming Het betreft een nieuwbouw rijwoning (6 x 12 m, met 2 bouwlagen en plat dak). Het is de bedoeling om er ook sanitair warm water mee te maken, naast de vloerverwarming. Koelen in de zomer.

Alternatieve verwarming installeren

Ik zoek voor een huurwoning een manier voor mijn slaapkamers te verwarmen ik verwarm nu met elektriciteit en is mij enorm duur uitgekomen. Graag bespreek ik graag met de specialist wat de verschillende opties zijn.

Lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Verwarming op gas. Warmtepomp installeren in een bestaand gebouw. Warmtepomp lucht lucht met vloerunit dit in combinatie met zonnepanelen. Graag de combinatie. Graag advies hieromtrent.

Warmtepomp boiler installeren

Momenteel verwarming op stookolie en ik wil graag een warmtepomp boiler laten installeren. Graag bespreek ik graag met de loodgieter wat de verschillende opties zijn.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Elektrische verwarming De warmtepomp installeren in een bestaand huis. Boiler plaatsen. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Totaal oppervlakte 150 m² living 32 m² + keuken 12 m² .

Warmtepomp installeren

Verwarming op gas Warmtepomp installeren. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair).

Grond - Water warmtepomp installeren in NB woning

Interesse in warmte pomp installer voor een nieuwbouw. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van een zwembad. Nieuwbouw gezinswoning. Bouw moet nog starten, rond maar 2018.

Warmtepomp installeren in nieuwbouw

Een warmtepomp installeren in een nieuwbouw. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Start ruwbouw 1 maart 2018.

Partners

Partners van Casius