Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe verwarming installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe verwarming installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarming installeren:

Warmtepomp installeren

Verwarming en sanitair via gasboiler. Warmtepomp plaatsen i.p.v. aardgasketel.

Warmtepomp installeren

Wij willen onze 20 jaar oude mazoutketel vervangen door een lucht/water warmte pomp. De warmtepomp zou zowel verwarming van het huis als sanitair water moeten verwarmen.

CV op aardgas installeren

Momenteel ligt er een gasleiding en staan er oude radiatoren. We zijn er nog niet uit of we op gas of pellets willen werken. Wij twijfelen tussen een combiketel (verwarming/warm water), een zonneboiler in combinatie met CV, een palletketel of hoogrendementsketel.

CV installeren op aardgas

Installeren cv ketel op aardgas voor verwarming en sanitair. Ook moeten er radiatoren geplaatst worden.

Warmtepomp installeren

Een lucht/lucht warmtepomp met bijbehorende binnenunits installeren. Beneden verdieping 1 grote ruimte ( salon / eetkamer) en keuken eventueel gecombineerd met warm water boiler. Bovenverdieping 3 slaapkamers! Momenteel hebben we elektrische verwarming.

Warmtepomp installeren

Op de vloerisolatie komt er vloerverwarming te liggen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Momenteel heb ik verwarming op gas.

Complete CV installatie installeren

Ketel van mazout voor warm water en voor de verwarming Betreft een renovatie

Warmtepomp te installeren

Het gaat over een huis eind de jaren 80. E liggen 21 zonnepanelen op het dak. Er zijn 2 grote regenwaterputten aanwezig van elk 10000 liter. Momenteel is de verwarming volledig op elektriciteit zonder enige cv ketel. Momenteel wordt het water ook verwarmd door middel van een boiler op elektriciteit. Er is een open tuin van ongeveer 350m² aan het huis. Het huis zelf telt een gelijkvloers en 1ste verdieping en staat op een bebouwde oppervlakte van 184 m². Warmtepomp moet geïnstalleerd worden

Partners

Partners van Casius