Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe verwarming installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe verwarming installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarming installeren:

Installatie van verwarming en warm water via gasbrander

Ik wil graag een gasbrander laten installeren met eraan "gekoppeld" twee radiatoren (verwarming) en warm water voor keuken en badkamer.

Hoge rendementsketel installeren

Ik zou graag een hoge rendementsketel willen laten plaatsen. Op dit ogenblik staat er een oude ketel van Junkers. De ketel staat op zolder. De ketel dient enkel voor verwarming.

Installatie verwarming

Wij zouden graag verwarming laten installeren op de 1ste verdieping van ons huis, waar zich de 3 slaapkamers en 1 badkamer zich bevinden. Er ligt een gas aansluiting. Maar ik wou informeren wat de beste oplossing is, gas of centrale verwarming. Beneden hebben wij 2 ingebouwde gashaarden.

Installeren van verwarming en radiator in badkamer

Heb een badkamer met groot raam echter zonder chauffage. Niet echt bevordelijk voor vocht en koude. Kunnen jullie offerte berekenen voor het plaatsen van een chauffage alsook aansluiting. Er is nog geen leiding voorzien wel aan de andere kant van de muur is er al een verwarming geplaatst. Deze aansluiting kan doorgetrokken worden met een T stuk. Dus graag van jullie offerte voor aansluiting - plaatsen en radiator (1800mmx500mm)

Plaatsen cv-installatie

Appartement met 1 slaapkamer, 1 badkamer, aparte WC en 1 woonruimte met living en keuken. Momenteel geen centrale verwarming, enkel een gaskachel in de living. Hoeveel zou het ongeveer kosten om hier centrale verwarming te installeren?

Vernieuwen centrale verwarming

Centrale verwarming op aardgas installeren

Nieuwe verwarming installeren

Verwarmingsketel kan in kelder geplaatst worden. Daar het volledige huis onderkelderd is kunnen alle leidingen gemakkelijk van daaruit aangesloten worden. Aansluiting gas binnenshuis licht wel 20m van straat.

Verwarming installeren

Vergelijking tussen cv en infrarood verwarming qua prijs, installatie en onderhoud. Opties bespreken en installeren

Partners

Partners van Casius