Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe verwarming installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarming installeren:

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Verwarm momenteel met accumulatiekachels en wil overschakelen naar een energiezuiniger en dus goedkoper alternatief. Verwarming nodig voor benedenverdieping rijhuis: grote leefruimte en ruime keuken te verwarmen met een lucht lucht warmtepomp.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Wil mijn oude mazout ketel vervangen door Hybride lucht waterpomp met CV gas . Ik heb nog ook reeds nieuwe chauffage geplaatst beneden in de living en de keuken van jaga met koperen lamellen . Boven zijn het nog steeds de oude chauffages . Zeer nodig voor verwarming +/-65°C Heb reeds warmte pomp boiler voor mijn warm water voor de badkamer. Het gaat om een alleenstaand huis van 120m²

Volledige CV installatie plaatsen

Wij verwarmen voor het ogenblik met : 1 pelletkachel + 1 speksteenkachel. Zouden graag een centrale verwarming installeren op aardgas. De totale oppervlakte van het huis is 180m².

Water - Water warmtepomp installeren

Huis bestaat uit 2 verdiepingen. Enkel de benedenverdieping dient verwarmd te worden. Momenteel bestaat de verwarming beneden uit 3 accumulatiekachels.

Complete CV installatie installeren

Ik wil centrale verwarming plaatsen op gas, voor een 5tal ruimtes, de totale opp van het huis is 160m² Betreft een verbouwing waarbij het gebouw nu helemaal gestript is. Aardgasaansluiting is reeds in orde. Ook graag eventueel informatie over ventilatie systeem C.

CV installeren in huis

Centrale verwarming plaatsen in het volledige huis. Dit voor een huis van 85 m². Gelijkvloers, en boven twee slaapkamers. Graag ook op de zolder cv , buizen doortrekken, ... Later de radiator plaatsen.

Lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw

Voor een nieuwbouw appartementsgebouw met 6 appartementen van +- 95 m² (1 badkamer en 2 slaapkamers) zijn wij opzoek naar geschikte lucht-water warmtepompen (1 per appartement). Deze moeten dienen om de appartementen te verwarmen met vloerverwarming en voor de verwarming van sanitair warm water. Bij voorkeur dient de boiler geïntegreerd te zijn in de binnenunit. Buitenunit kunnen voorzien worden op het plat dak van het gebouw.

Lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad

Lucht water warmtepomp voor een zwembad te verwarmen. Ik wil een verwarming voor mijn buitenzwembad van 50 m3. Ik heb reeds een installatie met pomp en zandfilter. Het zwembad ligt niet vlakbij de woning maar achteraan de tuin en er ligt een een fasige elektriciteitsleiding 230 v. Ik heb zonnepanelen met een maximum opbrengst van 8 kW.

Partners

Partners van Casius