Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Verwarming koeling installeren in een zaal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarming koeling installeren in een zaal:

Verwarming/koeling installeren in een zaal

We willen een verwarming/koeling installatie in een zaal. De oppervlakte van de zaal is 200 m².

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen om te koelen en te verwarmen

Ik had graag een lucht luchtwarmtepomp laten plaatsen. Dit voor zowel koeling als verwarming ruimtes. Momenteel gebruik ik aardgas. Het is voor 3 ruimtes van 22 m², 15 m² en 10 m².

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Bestaande woning. Met centrale verwarming dmv mazoutketel en radiatoren. Wij willen zonnepanelen leggen en kijken wat en waar we kunnen besparen met elektrische toestellen. Zowel qua verwarming als koeling van al onze ruimtes. Het huis is volledig onderkelderd en zou in 2 verdiepen moeten worden verwarmd. Wij zijn helemaal niet op de hoogte wat de beste mogelijkheden zijn en zouden (buiten info) ook ineens een goed voorstel wensen voor de uit te voeren werken. Het huis is ongeveer 12m breed en 9.5m diep En ongeveer 7m hoog (2 verdiepen)

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Op dit moment verwarmen wij met warme lucht verwarming.Had graag een water wartepomp willen plaatsen.Kunnen deze twee systemen aan elkaar gekoppeld worden? 1 warmtepomp voor verwarming-water en koeling.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Lucht-lucht unit op het plat dak. Drie binnenunits. Driefasig kan. Tot max 5000 watt stroomverbruik. Twee units in living-keuken, één unit in slaapkamer. Koeling is primair in de zomer, verwarming in tussenseizoen. (gasketel primair) Warmtepomp Daikin.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Industrieel magazijn met horeca verwerkingsinrichting, ruimtes 10/20/25m constante verwarming/koeling gewenst 18-25C Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid. Verschillende ruimtes allemaal op de beneden verdieping.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Vervangen van een bestaande airco die alléén koeling kan geven. Nu systeem voor verwarming en koeling.

Warmtepomp installeren in een appartement

Installatie warmtepomp voor een bestaand gelijkvloers appartement van 65 m². Dit zowel voor verwarming als koeling van het appartement.