Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Verwarming plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Verwarming plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarming plaatsen:

Warmtepomp plaatsen in bestaande woning

Renovatie van een bestaande woning in Tessenderlo. Momenteel is er verwarming op stookolie. Eventueel vloerverwarming te plaatsen in leefruimte (indien dit nodig zou zijn) De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel hebben wij verwarming op stookolie

Complete CV installatie te plaatsen

Een simpele installatie te plaatsen want het is voor verhuur. ER is momenteel niks aanwezig. Verwarming op aardgas

Koppelstuk verwarmingsknop vervangen

Het pinnetje van de koppeling om de verwarming te regelen is stuk en scheef, er moet een nieuw koppelstuk op komen. Verder moet er een nieuwe knop komen voor een oude verwarming ( enkel de knop zelf ). Een nieuwe kraan plaatsen in de keuken. Misschien ook de boiler na te kijken.

Condensatieketel op gas plaatsen

Onze woning wordt op het moment verwarmt met een oude mazout installatie. We zouden graag een condensatieketel op gas willen plaatsen (voor verwarming en warm water). Graag hadden we geweten wat dit ons ongeveer gaat kosten. De ketel moet in de garage geplaatst worden (al het voorbereidend werk wat we eventueel zelf zouden kunnen doen willen we graag zelf doen).

Lucht warmtepomp te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : verwarming van een te renoverende zolder De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

CV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen

Vervangen door centrale verwarming ; CV installatie. Beneden met vloerverwarming, en boven met radiatoren.

CV plaatsen met radiatoren

We wensen graag centrale verwarming zowel gelijkvloers als in de kamers boven. Nu enkel een gaskachel in de living. Nog geen aansluitingen aanwezig. Radiatoren plaatsen ongeveer een 6 stuks.

Plaatsen en aansluiten van warmtepomp

Warmtepomp lucht-water plaatsen en aansluiting op radiatoren De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Verwarming op gas.

Partners

Partners van Casius