Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Verwarming plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Verwarming plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarming plaatsen:

Gascondensatie ketel met doorstromer plaatsen

Graag een gascondensatieketel met doorstromer. (En weghalen huidige kleine doorstromer. ) Zowel gebruik voor verwarming als voor sanitair. Technische ruimte op eerste verdieping in midden huis, leidingen liggen al onder vloer op eerste verdieping, op plaatsen waar naar boven/naar beneden kan gegaan worden. 3 chauffages beneden (2 grote verticaal, 1 gewone horizontaal), 2 op eerste verdieping (grote verticaal) en 1 op 2e verdieping. De schoorsteen moet ook vervangen worden. Werken in 2 fases: nu meteen ketel + verwarming in badkamer op eerste verdieping, na zomer rest werken.

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen. Tussen de 5 en 10 kamers verwarmen. Graag meer info over de mogelijkheden en verschillende prijzen. Woning is renovatie zonder verwarming.

Vervanging condensatie wandgasketel

Mijn Bulex combiketel is defect. Momenteel nog wel verwarming maar geen warm water, blijkbaar zijn er 3 stukken kapot (volgens de oorspronkelijke installateur van appartementsblok. Ik wil liever een nieuwe plaatsen dan nog kosten te doen aan dit toestel (is 10 jaar oud). Ik zou ook niet meer opteren voor Bulex. Ketel is voor in appartement van ongeveer 80 vierkante meter.

Verwarming plaatsen in veranda

We zijn een veranda aan het bouwen en willen er verwarming in. We hebben cv op aardgas, dus wellicht de leidingen door te trekken. Binnen een tweetal maanden moet de veranda klaar zijn.

Warmtepomp plaatsen

Verwarming op gas momenteel. Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw De bestaande CV is nog vrij nieuw (+- 10 jaar oud). We overwegen zonnepanelen voor de productie van elektriciteit en wilden weten of het mogelijk is om bij deze ook een zonneboiler op de bestaande installatie aan te schakelen.

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarming op gas. Zeer oude ketel. Vloerverwarming.

Uitbreiden van huidige installatie verwarming op zolder

Op aardgas. Uitbreiding van bestaande cv installatie. Voor een zolder te verwarmen. Plaatsen én om kasten van convectoren in een gerenoveerde zolder van 100 m² (zadeldak, nok 4 m) naast isolatie op kniehoogte, aan te sluiten op reeds bestaande cv-installatie (aardgas). Volgens berekeningen op het internet heeft de ruimte 11. 000 Watt nodig om comfortabel op 22 graden te worden verwarmd. Er zal ook met een hoekstuk van 90° lucht uitlaat moeten worden gewerkt.

Doorstromer op gas plaatsen

Er is momenteel een bestaande viessman verwarmingsketel voor de verwarming van de chauffages op gas. De verwarming van het warm water is een aparte recente Vaillant ketel. Maar we zouden dit willen vervangen door 1 compacte verwarmingsketel type doorstromer die zowel kan warm water doorstromen als de chauffages verwarmen.

Partners

Partners van Casius