Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Verwarming plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Verwarming plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarming plaatsen:

Verwarmingsketel plaatsen

Het betreft een vervanging van de bestaande gasketel Vaillant. Deze is 13 jaar oud en gebruikt voor centrale verwarming en warm water. Woning is open bebouwing met degelijke dakisolatie, volle muren zonder spouw en dubbel glas ramen. De te verwarmen oppervlakte is 150 m². Het merk en dergelijke wil ik graag met de vakman bespreken.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Momenteel gebruiken we gasvuur maar dit is stuk en willen graag overschakelen naar centrale verwarming. Er is een living, een keuken en een badkamer en drie slaapkamers voor het aantal radiatoren. Het gaat om een bescheiden rijhuis met twee verdiepingen.

Warmtepomp te plaatsen

Alléénstaande woning met tuin rondom, radiatoren, spouwmuur opgevuld, dak vernieuwd en geisoleerd, zonnepanelen, huidig vermogen gasketel nuttig vermogen 30kW, De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Complete centrale verwarming plaatsen

Bungalow die volledig op elektriciteit verwarmd wordt, inclusief vloerverwarming, alles zou moeten veranderen naar centrale verwarming. Het gaat om 8 kamers, gas ligt tot aan het straat en moet dus tot aan de deur gelegd worden. Aardgas te gebruiken en eventueel vloerverwarming te installeren.

Complete CV installatie met radiatoren

Vandaag hebben wij 2 gaskachels waar we mee verwarmen en verliezen daardoor veel energie De woning heft nieuwe dubbelglas ramen en is geïsoleerd. Wij wensen het plaatsen van centrale verwarming om te besparen op de energie rekening Met radiatoren volledige installatie van A tot Z.

Lucht warmtepomp plaatsen

Rechthoekige kanalen vlak onder de vloer De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Elke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Condensketel of HR ketel plaatsen

Graag een HR ketel of condensketel plaatsen: Wij hebben momenteel een cv op mazout. Verwarming van de woning gebeurt uitsluitend op mazout, terwijl warm water bekomen wordt via twee verschillende boilers die op een propaangasfles zijn aangesloten. Ik had graag alles op een aardgasaansluiting willen zetten. Distributienetbeheerder moet nog zorgen voor de aansluiting en meter. Graag gedetailleerde uitleg. Met aardgas.

Warmtepomp met lucht plaatsen

Directe elektrische verwarming vervangen door warmtepomp lucht. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Meneer heeft momenteel elektrische verwarming

Partners

Partners van Casius