Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Verwarming plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Verwarming plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarming plaatsen:

Complete CV installatie plaatsen

Momenteel geen centrale verwarming voorzien. Dient in 10 kamers (over vijf verdiepingen) aangelegd te worden (ongeveer 12 radiatoren). Aangesloten op een nog te plaatsen zonneboiler, die zowel moet instaan voor sanitair warm water als voor de verwarming. Voor de verwarming van de vertrekken is ongeveer 32 kW nodig. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Ook radiatoren, vloerverwarming leggen. Op aardgas.

Radiatoren plaatsen

Op het 1ste verdiep heb ik een verwarming, graag had ik op het 2de verdiep, slaapkamer van dochter en de kamer ernaast, studeerkamer radiators laten plaatsen.

Warmtepomp installeren

Verwarming en sanitair via gasboiler. Warmtepomp plaatsen i.p.v. aardgasketel.

Aardgasketel plaatsen

Vervanging 16 jaar oude CV ketel Biasi van 43KW voor verwarming + warm water in 1 badkamer en 1 keuken. Bewoonbare oppervlakte 150 m2 en bewoond door 2 personen.

Verplaatsen radiator en nieuwe vertocale radiator plaatsen

1) verplaatsen reeds aangesloten radiator (1. 5m naar links) 2) nieuwe verticale wandradiator plaatsen in gang en aansluitingen voorzien op centrale verwarming ketel

Centrale verwarming op aardgas plaatsen

Momenteel gebeurd de verwarming op stookolie. We wensen dit te vervangen door een gasinstallatie. De installatie staat in de kelder. Gelijkvloers wordt er in de keuken, keuken, bureau en hal verwarmd. Oppervlakte van 75m² 1ste verdiep zijn er 3 slaapkamers te verwarmen. Oppervlakte van 40m²

Condensatieketel plaatsen

Momenteel hebben we een CV ketel op aardgas en een gasboiler die aangesloten zijn op een schouw. We zouden deze willen vervangen door een condensatieketel (verwarming en warm water).

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Het gaat over een ouder huis waar nog geen centrale verwarming ligt. Hier is enkel een gaskachel in de woonkamer. Ook radiatoren plaatsen. Beneden: living, keuken. Eerste verdieping: badkamer, slaapkamer. Twee verdieping: twee slaapkamers.

Partners

Partners van Casius