Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Verwarming plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Verwarming plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarming plaatsen:

CV installatie op aardgas plaatsen

Volledige installatie van zuinige en stille wandketel en centrale verwarming in een appartement (2e verd. ) Bewoonde oppervlakte: ca. 75 m2.

Plaatsen van HR ketel

De huidige gaswandketel is defect en dient vervangen te worden-graag een HR ketel. De installatie staat in voor de centrale verwarming van een rijhuis en voor het sanitair warm water (enkel badkamer). De ketel is geplaatst op de tweede verdieping, met een afvoer door het dak. Het merk van de ketel is van ondergeschikt belang, zolang de kwaliteit voldoende is. Gezien de huidige ketel op dezelfde plaats is geïnstalleerd zijn de nodige leidingen aanwezig.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Heb nu een gewone centrale verwarming op mazout die al 30 jaar oud is. En ik ben op zoek naar een goedkopere manier van verwarmen warmtepomp plaatsen. Er liggen ook zonnepanelen, 24 stuks.

Centrale verwarming op gas plaatsen

Er is momenteel geen verwarming in de woning. Plaatsen van een nieuwe installatie op gas. Gasleidingen en meter aanwezig.

Plaatsen gaskachel

Plaatsen gaskachel in living. Bestaande schouw (haardvuur), gasleiding aanwezig. Bedoeld als verwarming en sfeerbrenger. Aankoop materiaal en aansluiting.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Bestaande verwarming vervangen. Op aardgas.

Pelletketel plaatsen

Woning die opgesplitst gaat worden, verwarming aanwezig maar een gasmeter, dus overwegen we de andere kant van de woning met pellets.

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel hebben wij een Chaffoteaux & Maury Gouet Condensing 35. Sanitair + verwarming. Graag hadden we deze vervangen.

Partners

Partners van Casius