Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Verwarmingsinstallatie Bulex nakijken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarmingsinstallatie Bulex nakijken:

Herstelling ketel en keuring verwarmingsinstallatie

Onze verwarmingsketel verliest druk en valt soms uit. Graag nazicht en herstelling + keuren van de verwarmingsinstallatie. Ketel op aardgas. Bulex.

Verwarmingsinstallatie Bulex nakijken

Nazicht laten uitvoeren van de verwarmingsinstallatie. Het gaat om een gasinstallatie van Bulex.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Onderhoudsverslag door bulex stelt dat een nieuwe installatie wenselijk is. Op dit moment is de 3-wegskraan met servomotor stuk. Gezien de ouderdom is aangeraden om in plaats enkel dit stuk te vernieuwen, te overwegen om een volledig nieuwe installatie te realiseren. Op dit moment is er geen verwarming in woning - dringend dus! Vloerverwarming, gecombineerd met warmwaterwarmer ...

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Condensatieverwarmingsketel installeren en oude vervangen (bulex) in appartementsgebouw met 9 wooneenheden die gemeenschappelijk de schouw gebruiken.

Vervangen van verwarmingsinstallatie in appartementsgebouw

Het is in een appartementsgebouw. Bestaande installatie Bulex, einde contract ontbreken vervangstukken. Overschakelen naar een condensatieketel. Graag mogelijkheden en prijs.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Huidige installatie is renova bulex themis 23 uit 1997

Algemene loodgieterij

Wij hebben een loodgieter nodig voor ons huis te Neerijse. De volgende zaken moeten gebeuren: Herstellen van de watertoevoer naar de afwasmachine; nazicht pomp regenwaterput; installeren filter voor regenwater, onderhoud verwarmingsinstallatie (gasbrander Renova bulex).